ELEGOO mars 3 reçine yazıcılar için güvenli kurulum

TalhaW123

Centipat
Daha fazla  
Gençler yazıcıyı tam aldım dedim apayrı karşımda bir konu. ELEGOO mars 3 ya da genel olarak reçine yazıcılar kullananlar varsa bilgi almak için soruyorum. Makine çalıştığında hava kirliliği tehlikeli seviyelerde dolaştığını anlatıyorlar. Garaj gibi ayrı bir atölyede mümkünse kurulmasını yoksa illa evde olacaksa kapalı sistemle çalışması daha doğru olurmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Birkaç kaynağı attım. Balkona koysam desem ısı problemi olacak. Ev içinde olsa desem hem koku problem olacak hadi camı açtım hallettim, kokuyu geç sağlık riski asıl problem olan kısım bana. Bu reçine yazıcılarla model alıp kullanan varsa nasıl sistem kurdunuz, tavsiye veren olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elegoo Mars 4 Ultra kullanıyorum. Baskı sırasında odada bulunmuyorum ve mevcut iki camı da açık bırakıyorum. Yazıcının içerisinde dahili filtre mevcut ama yine de baskı sırasında rahatsız edici koku yayılıyor.
Balkonda kullanacaksanız güneşi engellemeniz ve sıcak ortamda tutmamanız önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı