Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Merhaba,
Yakın zamanda çakma bir Beacon (IDM) satın aldım. Ancak hangi yazıcıya kurmaya çalıştıysam bir türlü çalıştıramadım. En sonunda aşağıdaki hatayı almaya başladım. Bunun gerçekten hiçbir çözümü yok mu?
Putty ve Powershell'den denedim ikisinde de aynı hatayı veriyor.
Yazıcıda aldığım hata:
Buna göre IDM sürümünün eski olması lazım fakat anlamadım. Ona göre iade edeceğim.
Sensör:
www.rhino3dprinter.com
github.com
Buradaki ilk yapmaya çalıştığım şey bile çalışmıyor.
Yakın zamanda çakma bir Beacon (IDM) satın aldım. Ancak hangi yazıcıya kurmaya çalıştıysam bir türlü çalıştıramadım. En sonunda aşağıdaki hatayı almaya başladım. Bunun gerçekten hiçbir çözümü yok mu?
Putty ve Powershell'den denedim ikisinde de aynı hatayı veriyor.
Yazıcıda aldığım hata:
$ cd ~/klipper20:11:06 // MCU Protocol error//// This is frequently caused by running an older version of the// firmware on the MCU(s). Fix by recompiling and flashing the// firmware.//// Your Klipper version is: v0.10.0-530-g3387a9c2-dirty// MCU(s) which should be updated:// mcu: Current version 047b8fe-dirty-20230703_160308-mkspi// rpi: Current version v0.10.0-530-g3387a9c2// idm: Current version IDM V3.2// Up-to-date MCU(s):////// Once the underlying issue is corrected, use the "RESTART"// command to reload the config and restart the host software.//// mcu 'idm': Command format mismatch: idm_home trsync_oid=%c trigger_reason=%c trigger_invert=%c vs idm_home trsync_oid=%c trigger_reason=%c trigger_invert=%c threshold=%u trigger_method=%u20:11:06 !! MCU Protocol errorBuna göre IDM sürümünün eski olması lazım fakat anlamadım. Ona göre iade edeceğim.
Sensör:
IDM Klipper Tabla Seviyeleme Sensörü - Hassas 3D Yazıcı Tabla Kalibrasyonu ve Otomatik Seviyeleme
IDM Klipper Tabla Seviyeleme Sensörü, Türkiye'nin en büyük 3D yazıcı yedek parça tedarikçisi Rhino3DPrinter stoklarında!
GitHub - Killajoedotcom/IDM: The translated instructions for the IDM-Scanner AliExpress Knockoff
The translated instructions for the IDM-Scanner AliExpress Knockoff - Killajoedotcom/IDM
Buradaki ilk yapmaya çalıştığım şey bile çalışmıyor.
Son düzenleme: