ELEGOO Saturn 4 Ultra 3D yazıcı 26.500 TL alınır mı?

Tr fiyatı fazla yüksek, hava temizleme sistemi yok, ona da para ayırman gerek, soğuk yerde kullanacaksan ısıtıcı da gerekebilir. Bence ek olarak maske de al, o da birkaç bine mal olur. Filtreleri de düzenli değiştirmen gerek, maske ve hava sisteminin. Reçine toksik, uzun eldiven, gözlerin çevresini de kapayan bir gözlük vs. gibi basit şeyleri de atlama tabii.

Bu arada bende SLA yazıcı yok, 4 Ultrayı lansman öncesi araştırmıştım, aklıma yatmıştı. Neyse ki siparişe açılmamıştı, güvenlik önlemleri, reçine kokusu vs. benim için fazla baş ağrısı olurdu, FDM ile devam.

TR fiyatı fazla yüksek, hava temizleme sistemi yok, ona da para ayırman gerek, soğuk yerde kullanacaksan ısıtıcı da gerekebilir. Bence ek olarak maske de al, o da birkaç bine mal olur. Filtreleri de düzenli değiştirmen gerek, maske ve hava sisteminin. Reçine toksik, uzun eldiven, gözlerin çevresini de kapayan bir gözlük vs. gibi basit şeyleri de atlama tabii.

Bu arada bende sla yazıcı yok, 4 ultrayı lansman öncesi araştırmıştım, aklıma yatmıştı. Neyse ki siparişe açılmamıştı, güvenlik önlemleri, reçine kokusu vs. benim için fazla baş ağrısı olurdu, FDM ile devam.

Önerilere açığım. Havalandırma benim için sorun teşkil ediyor FDM yazıcı ile figür basabiliyor musun?

Ne bastığına ve ne kadar büyük basmak istediğine bağlı, nakış gibi işlenmiş SLA baskı modellerini basamayabilirsin ama bu tip modeller boyutları arttırılarak ve/veya parçalara bölünerek güzel olabilir, başka örnekler de var sayfada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evde kullanılacak ise sla baş ağrıtabilir. Ama detaylı ve pürüzsüz çıktı istiyor isen tek seçenek gibi görünüyor

Evde kullanılacak ise sla baş ağrıtabilir. Ama detaylı ve pürüzsüz çıktı istiyor isen tek seçenek gibi görünüyor.
Evde kullanacağım şuan sorun olarak Hava'nın dışarıya atılması kalıyor en fazla camın oraya koyabilirim.

Evde kullanılacak ise sla baş ağrıtabilir. Ama detaylı ve pürüzsüz çıktı istiyor isen tek seçenek gibi görünüyor.

24.700 N11 fiyatı bu arkadaş daha da ucuzlar mı malum yurt dışı fiyatının iki katı şuan.

Son düzenleme:
Evde kullanacağım şu an sorun olarak Hava'nın dışarıya atılması kalıyor en fazla camın oraya koyabilirim.

24.700 N11 fiyatı bu arkadaş daha da ucuzlar mı malum yurt dışı fiyatının iki katı şu an.

Bunu bilemeyiz. Heleki şöyle bir dönemde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı