Merhaba 17 yaşındayım düz lise son sınıfım ama üniversite okumayı düşünmüyorum. Bu yüzden meslek edinmek istiyorum, elektrikte çıraklık yapmayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Mesleğe yönelmek için 17nizi beklemeniz büyük sorun hocam derslerinizde biraz iyiseniz tam odaklanıp üniversite düşünmelisiniz diğer türlü işler zorlaşabilir.
Hocam işi bilene zor değil 3-4 sene çırak olarak işi öğrensin yanında su tesisatı da öğrenir bir zorluğu yok inşaata çalışmıyor nihayetinde.
Benim hatam meslek lisesine geçecek diye anlamışım hocam çıraklık yapabilirse belki yine bir ihtimal fakat meslek lisesine bu yaştan sonra geçilmez bence.
Çok güzel meslek yanında suyu da öğenirsen paraya para demezsin büyükşehirde.
Hocam çevremiz olmadığı için gidip kendim konuşmayı düşünüyorum yaşımdan dolayi sorun çıkar mı sizce.
Ve nerelere gidip konuşmamı önerirsiniz?
Maalesef hocam en basindan beri meslek istemistim zaten ama aile zoru gecemedim.
Hocam çevremiz olmadığı için gidip kendim konuşmayı düşünüyorum yaşımdan dolayi sorun çıkar mı sizce.
Ve nerelere gidip konuşmamı önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.