dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2023 #1 PC'de takılırken birden elektrik gitti sonra direkt fişi çektim ne olur ne olmaz diye. Her neyse PC'ye bir zararı olur mu elektrik gitmesinin?
PC'de takılırken birden elektrik gitti sonra direkt fişi çektim ne olur ne olmaz diye. Her neyse PC'ye bir zararı olur mu elektrik gitmesinin?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #11 Elektrik gitmesinden çok gidip yüksek gelmesi zarar veriyor. Artı 0 Eksi
KS KS dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2023 #12 kokinthehood dedi: PSU dandik değilse bir şey olmaz dostum. Yine de bölgende çok elektrik kesintisi oluyorsa akım korumalı priz almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yok çok nadir en son ne zaman oldu hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
kokinthehood dedi: PSU dandik değilse bir şey olmaz dostum. Yine de bölgende çok elektrik kesintisi oluyorsa akım korumalı priz almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yok çok nadir en son ne zaman oldu hatırlamıyorum.
R RisoNReal Centipat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #13 Sürekli gidiyorsa aynı açma kapatma tuşundan kapatıldığında olduğu gibi zarar verir diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2023 #14 steelumut dedi: Priz akım korumalı mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
kokinthehood Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #15 dadashaktan dedi: Yok çok nadir en son ne zaman oldu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkma canını pek bir şey olmaz.PSU markan nedir? lovemyers dedi: Arkadaşlar bende Hyper80+PRO PSU var, dün gece elektrik kesildi bu PSU sağlam mı? Genişletmek için tıkla... İyi bir marka ama tavsiyem.Tesla bile yapsa PSU'yu yine de akım korumalı prizle korumanızdır. Artı 0 Eksi
dadashaktan dedi: Yok çok nadir en son ne zaman oldu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkma canını pek bir şey olmaz.PSU markan nedir? lovemyers dedi: Arkadaşlar bende Hyper80+PRO PSU var, dün gece elektrik kesildi bu PSU sağlam mı? Genişletmek için tıkla... İyi bir marka ama tavsiyem.Tesla bile yapsa PSU'yu yine de akım korumalı prizle korumanızdır.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #16 dadashaktan dedi: PC'de takılırken birden elektrik gitti sonra direkt fişi çektim ne olur ne olmaz diye. Her neyse PC'ye bir zararı olur mu elektrik gitmesinin? Genişletmek için tıkla... Sürekli oluyorsa zarar verebilir ama bir kereden zarar gelmez. Artı 0 Eksi
dadashaktan dedi: PC'de takılırken birden elektrik gitti sonra direkt fişi çektim ne olur ne olmaz diye. Her neyse PC'ye bir zararı olur mu elektrik gitmesinin? Genişletmek için tıkla... Sürekli oluyorsa zarar verebilir ama bir kereden zarar gelmez.
KS KS dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2023 #17 Commodore 64 dedi: Sürekli oluyorsa zarar verebilir ama bir kereden zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Çok nadiren oluyorsa zarar verir mi? 1-2 ayda bir falan. kokinthehood dedi: O zaman sıkma canını pek bir şey olmaz. PSU markan nedir? İyi bir marka ama tavsiyem. Tesla bile yapsa PSU'yu yine de akım korumalı prizle korumanızdır. Genişletmek için tıkla... PSU markayı şu an bilmiyorum fabrika kasaya göre ayarlamış PSU'yu herhalde bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Commodore 64 dedi: Sürekli oluyorsa zarar verebilir ama bir kereden zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Çok nadiren oluyorsa zarar verir mi? 1-2 ayda bir falan. kokinthehood dedi: O zaman sıkma canını pek bir şey olmaz. PSU markan nedir? İyi bir marka ama tavsiyem. Tesla bile yapsa PSU'yu yine de akım korumalı prizle korumanızdır. Genişletmek için tıkla... PSU markayı şu an bilmiyorum fabrika kasaya göre ayarlamış PSU'yu herhalde bir şey olmaz.