Elektrik Kesintisinde Modem Yanıyor

canererten96

Megapat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
452
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,
Köyde yaşadığım için elektrik kesintileri ve voltaj düşüşleri çok oluyor. Bu sebeple kaybettiğim bu 4. modemim. Regülatör diyorlar, akım koruyucu diyorlar, başka başka şeyler kullan diyorlar. Geçen akşam voltaj 163'e düştü. Taktığım regülatör de korumaz hale geldi modemi.
Yardımcı olur musunuz lütfen işin uzmanı birisi var mı? 1200 TL'ye bütçem var. Hangi ürün kullanabilirim bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modem için bu ürün ise yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Eğer TV, bilgisayar vs. takacaksaniz bu ürün daha iyi iş yapacaktir. Voltaj dalgalanmalarinin üstesinden gelecektir.
 
UPS güzel bir öneri olmuş dalgalanmalar çok yükselirse voltajı kırpıp azaltır çok düşerse içindeki akülerden tamamlar kesilirse akülerden devam eder.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı