Elektrik veya EMF kaynaklı input lag

Çözümü nedir?

Tekrar gelir umarım

Çözümü parayla paylaşmasına

Psikolojik kesin çözüm yeni bi elektrik tesisatı yada başka şehir başka ev harici imkansız

var mı hocam gelişme

Psikolojik kesin çözüm yeni bi elektrik tesisatı yada başka şehir başka ev harici imkansız
Elektrik tesisatı da kesin çözüm değil maalesef.
Bence kesin çözüm yeni evde yeni sistem denenmesi.

Ben biraz da elektrik dağıtım şirketiyle alakali olduğunu düşünüyorum. Yaşım 29. 17/18li yaşlarda internet cafelerin yaygın olduğu zamanlarda cafeden çıkmazdik mahallecek sabahtan akşama kadar CS atardık geçen sene oyle aynı kadro dışarıda takılırken biri demezmi hadi CS atalım odetmecesine neyse cafeye bir oturduk fareyi görrr nasıl hantal nasıl yavaş öyle bir geç geliyor ki evdekinden biraz daha fazla ben bu yuzden dağıtım şirketiyle alakalı olduğunu düşünüyorum tabii tesadüf değilse 4/5 sokak arkada cafe bu arada. Ya da ne bileyim gece 2/3 civari farenin, görüntünün biraz daha iyi olması tesadüf değilse dağıtım şirketi )

Bence sorun sadece elektrikten de değil elektromanyetik girişim de etkiliyor. İkisi beraber vardiyalı işçi olarak çalışıyor gibi duruyor evdeki neredeyse bütün elektronik cihazlar EMI denilen olayın etkisi altında aşırı derecede bir input lag var. Dışarıya görüntü aktaran cihazlarda sorun bariz şekilde görülüyor ama diğerlerinde de sorunlar oluşturuyor robot süpürgede bile input lag olabilir mi ya PS5, televizyon, cep telefonlarını saymıyorum zaten.

Orası öyle zaten ama bende bir anda ortaya çıktı. Gerçi herkesde öyle olmuştur. Ben genede dağıtım şirketinden şüphe duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…