Elektrik veya EMF kaynaklı input lag

Çözümü nedir?

Arkadaşlar öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın sağlıkla ilgili işlerim vardı. Ethernet kablosu çözüm olmadı geçiçi yani 1 -2 saat iyi hissetirdi o kadar aynı sorun devam ediyor gece 2 olunca anladım çünkü gene. Ama şunu söyleyeyim 4-5 gündür test yaptım şu an çözümü bulmuş bulunmaktayım. Erkendende yazmak istemedim bu sefer 4-5 gün test yaptım ve %100 sorunu çözdüm. Nasıl bir tarif ama anlatamam oturup böyle saatlerce oyun oynuyorum artık aşırı zevkli. Çözümü paylaşıp paylaşmamak arasında kaldım. Çünkü bununla ilgili çok fazla video ve konu var. Free paylaşmayı düşünmüyorum. Çözümü sadece benim bilgisayarda denemedim arkadaşımın bilgisayarındada(laptop) yaptım kendisi ekranının hızlandığını sanki 144Hz'den 180Hz olduğundan bahsetti farkı o da hissetti. Hepinizi iyi sosyaller.
-Dipnot paylaşmamımın sebebi bunun beni bir adım öne geçirmesi rekabetçi oyunlarda.
Tekrar gelir umarım :)
 
Dediğin mantığa göre gece 2-3'te internet kullanımı da azalıyor ve düzeliyor olabilir. Ben tam anlatamadım kusura bakma modemi kapatıp bende denedim hiçbir şey değişmedi. Direk kabloyu sökmen lazım yani duvarların içinden prize giden kablodan bahsediyorum evinde girişte bu kabloların geçtiği bir kutu gibi bir şey varsa orada bulunabilir. Modem ile priz arasındaki kablo değil internet ankastresi ya da neyse dairene dışarıdan gelen kablo.
var mı hocam gelişme
 
Ben biraz da elektrik dağıtım şirketiyle alakali olduğunu düşünüyorum. Yaşım 29. 17/18li yaşlarda internet cafelerin yaygın olduğu zamanlarda cafeden çıkmazdik mahallecek sabahtan akşama kadar CS atardık 😀 geçen sene oyle aynı kadro dışarıda takılırken biri demezmi hadi CS atalım odetmecesine 😀 neyse cafeye bir oturduk fareyi görrr nasıl hantal nasıl yavaş öyle bir geç geliyor ki evdekinden biraz daha fazla 😀 ben bu yuzden dağıtım şirketiyle alakalı olduğunu düşünüyorum tabii tesadüf değilse 4/5 sokak arkada cafe bu arada. Ya da ne bileyim gece 2/3 civari farenin, görüntünün biraz daha iyi olması tesadüf değilse dağıtım şirketi :))
 
Bence sorun sadece elektrikten de değil elektromanyetik girişim de etkiliyor. İkisi beraber vardiyalı işçi olarak çalışıyor gibi duruyor 😀 evdeki neredeyse bütün elektronik cihazlar EMI denilen olayın etkisi altında aşırı derecede bir input lag var. Dışarıya görüntü aktaran cihazlarda sorun bariz şekilde görülüyor ama diğerlerinde de sorunlar oluşturuyor robot süpürgede bile input lag olabilir mi ya 😀 PS5, televizyon, cep telefonlarını saymıyorum zaten.
 
Orası öyle zaten ama bende bir anda ortaya çıktı. Gerçi herkesde öyle olmuştur. Ben genede dağıtım şirketinden şüphe duyuyorum
 

Geri
Yukarı