Elektrik yok mu olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler, siz olayı tersten okudunuz.
Eki Görüntüle 653035
Kıyametten korkuyorum. Ergenliğe tam girmedim. Namazlarımı da tam kılmadım bugün!
CEHENNEM! Cehennemden korkuyorum! Ya Cennete giremezsem diye korkuyorum.
Hocam trollemenin mantığı yok. Öleceksek ölürüz. Yani bu kadar. En kötü cennet-cehennem varsa da onlardan birine gideriz. Ki gerçekten varsa cehenneme VIP olarak gideceğim büyük ihtimalle. Ek olarak konuya dini dahil etmek yerine bilimsel şeyleri dahil ederseniz daha gerçekçi olacaktır.

Boş boş videolar yapan bir gerizekalı sanırsam arkadaş. Cidden bunlara inananlar var. Her yıl Dünya'ya göktaşı çarpacak diyorlardı ne oluyor? Hiçbir şey. Boş. Teneke. Tam bir boş teneke.

Bu versiyonu daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten şarkının birden patlamasına bu versiyonu neden oldu. Daha sonra telif atılmış falan filan. Bunları nereden bildiğimi de sormayın. 😅

Beyler, siz olayı tersten okudunuz.
Eki Görüntüle 653035
Kıyametten korkuyorum. Ergenliğe tam girmedim. Namazlarımı da tam kılmadım bugün!
CEHENNEM! Cehennemden korkuyorum! Ya Cennete giremezsem diye korkuyorum.
Cennet diye bir sey yok, basit bir canliyiz ve insanligin sonsuza kadar hurilerle yasayabilecegi kadar sacma bir seye inaniyor musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı