Elektrik yüzünden input lag oluyor

hasann gg

Hectopat
Daha fazla  
Evdeki elektrik yüzünden büyük bir input lag var. Sanki PC'de virüs var gibi yeni format attım geçmedi modemi fişten çekip başka bir prize taktım derin dondurucunun fişini çektim buzdolabının fişini çektim şu an sıfır input lag sizce sorunu nasıl çözebilirim?

Evdeki elektrik yüzünden büyük bir input lag var. Sanki PC'de virüs var gibi yeni format attım geçmedi modemi fişten çekip başka bir prize taktım derin dondurucunun fişini çektim buzdolabının fişini çektim şu an sıfır input lag sizce sorunu nasıl çözebilirim?

Elektrikçi çağırıp kontrol ettirin.

GTX1650s R3 3100 8 GB 3000 MHz RAM A320M-F anakart 144Hz 1ms monitör FPS'im gayet yüksek 300 fightlarda 200 düşüyor.Sorunun kaynagını superbox modem olarak düşünüyorum 4.5 g parazit yapıyor olabilir mi ?

GTX1650s R3 3100 8 GB 3000 MHz RAM A320M-F anakart 144Hz 1ms monitör FPS'im gayet yüksek 300 fightlarda 200 düşüyor.Sorunun kaynagını superbox modem olarak düşünüyorum 4.5 g parazit yapıyor olabilir mi ?
BIOS ayarlarından Spread Spectrum'un varsayılan olarak açık olduğunu düşünüyorum. Açıkçası benim odamda birsürü elektrikli aygıt var ama hiç parazit yapmıyor.

Dostum merhaba,

Bunu nereden test ederek elektrikten kaynaklandığını belirledin. Bende de oluyor çünkü bende ISS den kaynaklandığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı