Elektrikli araba kullanır mıydınız?

Yok nadir değil, yarı yarıyadır oran olarak.

Daha şimdiden kullanan arkadaşlarım yoğunluğu yüksek otobanlardaki mola yerlerinde şarj sırasından şikayet ediyorken buna güvenip yine uzun yola çıkmam. Şehir içi kullananlar da AVM'lerde sıra sorunu yaşamaya başladılar yine arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla.

Tam şarj 10 dakika civarına inmeden, otomobillerin gerçek otoban menzilleri 600 kilometre kadar olmadan, şarj istasyonları da şimdiki benzinliklerden bile daha yaygın olmadıkça uzun yola çok giden biri olarak elektrikli otomobil almam. Yoksa Tesla'nın hem S hem Y modellerini de denedim, TOGG da denedim, Kore grubunun elektrikli araçlarının da bazılarını az olsa da kullandım. Önyargım yok ama benim kullanımıma şu anda uygun değiller. Yetişmem gereken toplantı varken şarj konusuna şu anda kafa yoramam, hayatımda ekstra stres yapacak bir etken istemiyorum. :D
Sizin icin biraz sikintili durum elektrikli kismi, haklisiniz hocam.

Malum 2030'dan sonra benzinli ve dizeli bitirecekler. Sadece pilli dandik araçlar duracak. Kullanır mıydınız?

2013 Cla'yı saklıyorum. Eğer benzini yasaklarlarsa egzozu takıp duman attırabildiğim kadar duman attıracağım ve çevreyi kirletmeye devam edeceğim. Bir de 1.3 Corsa var. Siyah duman attıran yazılımı kurup dandik Tesla'ların arasından geçeceğim.
Merhaba çevreci dünya!

Elektrikli arabamı olur? Vututu yapacaksın böyle. Ne öyle o?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı