Elektrikli battaniyeler güvenli midir?

Rhastalavista

Hectopat
Ben 30 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç elektrikli battaniye kullanmadım, ancak eşim ısrarla kullanmak istiyor. Ben de açıkçası elektrikli battaniye yorgan artık adı her neyse hiç güvenmiyorum. Net'te çeşit çeşit yorumlar okudum, yok kaçaktan ölen, kalp ritmini bozuyor diyen, radyasyon yayıyor diyenler var, hal böyle olunca da güvenip satın alasım gelmiyor. Eşim bu arada gebe, bunu da dikkate alarak bu konu hakkında beni aydınlatacak bilgisi ve daha önce bu battaniyeden kullanmış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dedem ve anneannem kullanıyor bunu. Ama onlar o açık iken yatmıyor. Yani yatmadan önce açıyorlar ısınınca fişten çekip, öyle yatıyorlar. Fişe takılı halde uyumak çok mantıklı gelmiyor bana. Her an her şey olabilir Allah korusun.

Şahsen küçüklüğümde açıkken sabahladığım olmuştur, üniversite yıllarımda makarnadan daha kıymetliydi. Bazanın üstüne sererdim onun üzerine koruyucu örtü ( adına ne diyorlar hatırlamıyorum ) onun üzerine çarşafımı serer yumulur uyurdum, yinede güvenlik amaçlı banyodan çıkınca açıkken yatmamaya özen gösterin veya siz yatmadan 1 saat kadar önce son ayarda yatağı ısıtın yatağa girerken kapatırsınız.

Ne gerek var ki böyle bir şeye? Eşiniz neden ısrarla istiyor? Normal bir battaniyeyi üstünüze örttüğünüzde en çok 10 dakika daha üşürsünüz o da battaniye daha ısınmadığından olur, sonrasında sizi sıcacık yapar zaten. Ne gerek var ki böyle bir şeye yani?
Ben de aynısını söylüyorum ama gel de anlat. Kadınlar bize göre biraz daha hassaslar. Mesela benim ılık bulduğum yerde üşüyor, öyle söyleyeyim.

Fişe takılı olsa da olmasa da ben rahat uyuyamazdım açıkcası. KYK yurdunda kalıyorum ve yatağı pet şişeye sıcak su koyup yatağın içine koyarak ısıtıyorum 😂 Eğer eşiniz de gebe ise bence içiniz en rahat nasıl olacaksa öyle yapın. Ben eşimin de çocuğumun da güvenliğini tehlikeye atacak ya da bana bunu düşündürecek bir şey yapmazdım.

Fişe takılı olsa da olmasa da ben rahat uyuyamazdım açıkcası. KYK yurdunda kalıyorum ve yatağı pet şişeye sıcak su koyup yatağın içine koyarak ısıtıyorum 😂 Eğer eşiniz de gebe ise bence içiniz en rahat nasıl olacaksa öyle yapın. Ben eşimin de çocuğumun da güvenliğini tehlikeye atacak Ya da bana bunu düşündürecek bir şey yapmazdım.
Aynen bende de o var sanki elektrik çarpacak hissi var her an, sanırım almayacağım. Zaten almaya da niyetim yoktu. Bir şekilde ikna edeceğiz artık. 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı