Elektrikli bisiklet mi normal bisiklet mi?

onrgo

Hectopat
Daha fazla  
Dün bisiklet önerisi üzerine bir konu açmıştım ve normal bisiklet olarak 1-2 model aklımda var karar verme aşamasındayım ama 15k gibi bir bedelle normal bisiklet alıp almamakta kafamı karıştırmıyor değil. O sebeple böyle bir konu daha açmak istedim biraz daha ekleyip elektrikli bisiklet almak daha mı mantıklı olur?

Dün bisiklet önerisi üzerine bir konu açmıştım ve normal bisiklet olarak 1-2 model aklımda var karar verme aşamasındayım ama 15k gibi bir bedelle normal bisiklet alıp almamakta kafamı karıştırmıyor değil. O sebeple böyle bir konu daha açmak istedim biraz daha ekleyip elektrikli bisiklet almak daha mı mantıklı olur?
Kullanım amacı neyse ona göre değişir.

Ulaşım için ise elektrikli al, eğlence hareket için ise normal bisiklet al. Carraro daytona 727 alabilirsin, gayet kaliteli ve çok pahalı değil bütçene uygun.

Hem ulaşım hem spor için almak istiyorum aslında dükkana git gel 7 km yol yapmış olucam bununla birlikte spora da bisikletle gitmeyi düşünüyorum oda bu kadar mesafe desek minimum 12-13 km yapar. Elektrikli pek aklıma yatmıyor sanırım normal bisiklet alıcam. Aklımdaki model Kron xc150.

Hem ulaşım hem spor için almak istiyorum aslında dükkana git gel 7 km yol yapmış olacağım bununla birlikte spora da bisikletle gitmeyi düşünüyorum oda bu kadar mesafe desek minimum 12-13 km yapar. Elektrikli pek aklıma yatmıyor sanırım normal bisiklet alacağım. Aklımdaki model Kron XC150.
Eğer yaşadığınız yerde yokuş çoksa normal bisiklet biraz yorabilir bu kilometrelerde, ben olsam elektrikli tercih ederdim ki elektrikli bisiklet de gayet eğlenceli zaten, elektrikli deyince aklınıza öyle motor gibi gelmesin.

Eğer yaşadığınız yerde yokuş çoksa normal bisiklet biraz yorabilir bu kilometrelerde, ben olsam elektrikli tercih ederdim ki elektrikli bisiklet de gayet eğlenceli zaten, elektrikli deyince aklınıza öyle motor gibi gelmesin.
Peki parasını hakediyor diyeceğiniz bir model öneriniz var mı? Max 30k civarı olacak.

Genelde motor, batarya güçleri falan aynı zaten. Sadece jant, amörtisör, ekran şekli falan değişiyor. Ben bu modeli öneririm kendim de kullanıyorum. Eğer internetten almanız zorunlu değilse BİM'e gelmesini bekleyebilirsiniz.

Anladım hocam teşekkür ederim. Normal bisiklet alıp kit mi taksam yoksa direkt böyle birşey mi alsam daha karar veremedim bakalım bayramdan sonrasına karar vermiş olurum herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı