Arkadaşlar merhaba, haftada 4 gün işe gidiyorum staj görüyorum ve bu süreçte her gidişimde, gidiş geliş olmak üzere toplam 50 TL dolmuş parası vermek zorunda kalıyorum, öğrenci olduğumu söyleyip öğrenci parası versem bile şoförler öğrenci kartını göster diyor, ama bizim okulda öğrenci kartı olmadığı için gösteremiyorum ve benden tam ücret istiyor, bende tam ücret vermek zorunda kalıyorum bu yüzden elektrikli bisiklet almaya karar verdim, hem işe gidip gelirim hem de izinli olduğum günlerde mahallede ara sıra dolaşırım veya bir yere giderken kullanırım diye ama hangi elektrikli bisikleti alacağıma karar veremedim, bir sürü marka var ve hangisi daha iyi hangisi daha uzun ömürlü veya hangisi haftada en az 4 gün işe gidiş geliş olarak kullanılmaya daha dayanıklı karar veremedim ve eski olan forumlarda kafamı karıştırdı. O yüzden yeni bir konu açıp size sormak istedim. En fazla verebileceğim para 20k ama 2 aşağısı 2 yukarısı olsa da sorun olmaz, ya da daha uygun olup fiyat performans olan varsa o da olur. Herkes kendi fikrini yazabilir, şimdiden herkese teşekkürler iyi forumlar.
Son düzenleme: