bborukk
Centipat
Daha fazla
Merhaba dostlar. Ben Konya'da yaşıyorum. İşim ile ev arası 3km fakat 2 dolmuşa binmek zorundayım bu sebeple aylık 2000TL gibi bir dolmuş masrafım olacak şubattan itibaren. Bende dolmuşa bu kadar para vermek yerine yılda 7 8 ay rahat gidip geleyim diye elektrikli bir bisiklet almayı düşünüyorum. Fakat çok fazla model marka var. Benim beğendiğim 2 adet model oldu. Bunlardan biri RKS'nin XR25 modeli. Bu model ile ilgili ne bir inceleme ne bir yorum hiçbir yerde bulamadım. Fakat normal bisiklete daha fazla benzemesi ve jant büyüklüğünün normal bisiklete daha yakın olması hoşuma gitti ancak işte hiçbir değerlendirme bulamadım o yüzden emin değilim. İkinci model ise yine RKS'nin RD5 modeli. Bu daha klasik elektrikli bisikletlere benziyor ve ön arka süspansion sistemi olması en çok ilgimi çeken şey bu modelde. Farklı model önerilerine de açığım. İş ve ev arası yollar normal yokuş altgeçitler hariç yok ki ona da girmek zorunda değilim. Bu konuda bilgili olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: