Selam bende Pro-3 modelinin seyahat seti var. Ürün gayet güzel ve düzenli fırçalamama rağmen şarjı 1 ayı zorluyor. Normalde Sonicare alacaktım ama fırçası hoşuma gitmedi.
Az önce buraya şov işi diyen arkadaş için de şu makaleyi öneriyorum. İnsanlar salak bir sen akıllısın.
Plaque is intimately related to the production and progress of dental caries and inflammatory gingival and periodontal diseases. Good plaque control facilitates the return to health for patients with gingival and periodontal diseases. Daily use of a ...
@btna@Lskow öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sonicare teknolojisini merak etmiştim daha iyi diyorlardı yuvarlaklara göre aradaki farka değecek bir şeyi yok herhalde. Teşekkür ediyor ve oral b pro 3 alıyorum sağolun tekrardan.
@btna@Lskow öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sonicare teknolojisini merak etmiştim daha iyi diyorlardı yuvarlaklara göre aradaki farka değecek bir şeyi yok herhalde. Teşekkür ediyor ve oral b pro 3 alıyorum sağolun tekrardan.
Güzele benziyor ben colgate kullanıyordum zehir gibi bir şeydi inanılmaz acıydı bu da öyle değildir inşallah. Bunun yerine marvis düşünmüştüm ben aslında ama bu daha iyi gibi. Teşekkürler
Güzele benziyor ben colgate kullanıyordum zehir gibi bir şeydi inanılmaz acıydı bu da öyle değildir inşallah. Bunun yerine marvis düşünmüştüm ben aslında ama bu daha iyi gibi. Teşekkürler.