Elektro gitar ile bilgisayardan kayıt almak

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
İyi akşamlar dostlar. Elektro gitarımla bilgisayardan en az maliyet ile kayıt almak istiyorum. Harici ses kartı olmadan, anakarttaki girişleri kullanarak kayıt alabilir miyim? Ayrıca hem kayıt alabileceğim hem de distortion, reverb, phaser gibi efektleri verebileceğim bir program var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Jak dönüştürücü ile gitarı bağlarsanız, uygulama olarak gutiar rig var fakat ses kartsız pek güzel olmuyor hocam.

Jak dönüştürücü ile gitarı bağlarsanız, uygulama olarak gutiar rig var fakat ses kartsız pek güzel olmuyor hocam.
Backing track üzerine çalıp videoya alıyorum ve Instagram sayfamda paylaşıyorum. Amfimin sesi videoda çok cırtlak ve rahatsız edici geliyor. Kayıt alıp videonun üzerine yazmayı düşündüm. Ses kartsız çok mu kötü olur?
Ayrıca elimde Line6 Spider IV 15 amfi var. Bunu bir şekilde bağlayıp kayıt alma şansım var mı yok mu onu da araştırıyorum ama pek bir şey bulamadım.

Bildiğim kadarıyla ses kartı almalısınız uyguna kaliteli ses kartları var, ses kartı kullandıktan sonra bırakamıyorsunuz hocam bir sürü efekt seçeneği sunuyor.

Bildiğim kadarıyla ses kartı almalısınız uyguna kaliteli ses kartları var, ses kartı kullandıktan sonra bırakamıyorsunuz hocam bir sürü efekt seçeneği sunuyor.
Guitar Link diye bir cihaz buldum. Bilginiz var mı bilmiyorum fakat iş görür mü? Harici ses kartı mantığı ile çalışıyor sanırım. IOS cihazlarda kullanılan iRig gibi.

Guitar link diye bir cihaz buldum. Bilginiz var mı bilmiyorum fakat iş görür mü? Harici ses kartı mantığı ile çalışıyor sanırım. iOS cihazlarda kullanılan irig gibi.

Evet dönüştürücü derken onu kastettim, çok kaliteli ses vereceğini düşünmüyorum hoparlörden veriyor sesi kayıt alırken de harika bir ses vereceğini söylemek zor YouTube'dan incelemerine bakabilirsin.
Ek; amfiyi bilgisayara bağlayabiliyorsan başka cihaz o kadar çok yönlümü bilmiyorum eğer öyleyse az da olsa tatmin edebilir.

Tamamdır hocam. İlgin için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…