Elektro gitar nasıl öğrenilir?

Selam dostum öncelikle YouTube üzerinden bilgiler çok karışık tek bir yerden gitmen zor o yüzden planlı bir şekilde farklı kaynaklara bakman gerekiyor teorik bilgilerle nota gamlar modlar vs başlama önce gitar da egzersizler yap parmakların iyice alışsın sonra akorları öğren ardından gitar üzerindeki tekniklere yoğunlaşırsın son olarak da Udemy gibi yerlerden eksiklerini kapatırsın.

İlk videodaki Şu fotoğraf, anlatan kişinin gitar konusunda ne kadar yetkin olduğunu çok net gösteriyor. Hiç bir şeyi doğru değil.

Videoyla, kitapla olmaz. Ders alın...

1700051641124.png

Son düzenleme:
İlk videodaki şu fotoğraf, anlatan kişinin gitar konusunda ne kadar yetkin olduğunu çok net gösteriyor. Hiçbir şeyi doğru değil.

Videoyla, kitapla olmaz. Ders alın...

Eki Görüntüle 2016029

Hocam anlamıyosunuz bende aynı fıkırdeyım ders alınması gereklı ancak ücretsiz egıtımde en ıyı egıtımı veren adam bu ondan attım lınkı.

Hocam anlamıyosunuz bende aynı fıkırdeyım ders alınması gereklı ancak ücretsiz egıtımde en ıyı egıtımı veren adam bu ondan attım lınkı.
"En iyi eğitimi veren"?

En iyi veren bu ise en kötüsünü çok merak ediyorum. 30 yıla yakın yüzlerce sahne yapmış bir gitarist olarak söyleyeyim; öğrenebileceğiniz hiç bir şey yok orada. Sadece öğrendiğinizi zannedersiniz.

Bu videoda gösterilen hatalar sizde kalıcı kas hafızasına neden olur, gelişiminizi / ilerlemenizi engeller ve uzun yıllar boyunca bu hatalardan kurtulmaya çalışırsınız. İkinci olarak sakatlanma riskiniz var. tüm parmakların basışı hatalı. Ancak özellikle o Yüzük parmağı o şekilde kullanırırsa sinirleriniz zedelenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı