Elektro gitarda OverDrive ayarı nasıl olmalı?

adana lima

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO-VDH ANAKART | MSI Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply | AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci | MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | Corsair Cmg16gx4m2e3200c16 16gb (2x8gb) Ddr4 3200 Mhz C16 RAM |
Herkese hayırlı sabahlar günaydın. Blackstar ID:Core 10 V3 dijital kombo elektrogitar amfi (sugar skull) amfim ve Ibanez grg121DX bkf marka elektro gitarım var. Kısaca amfide istediğim OverDrive ve distortion ayarlarını alamıyorum çalmayı en sevdiğim grup ac/dc oradaki OverDrive sesine yakın ses almak istiyorum, işin ehli ustalar varsa bana aşağı yukarı gain ayarını volume ayarlarını söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en basit gitar tonudur. Neden zorlandığınızı anlayamadım.
Buna yanıt vereceğim. Ancak ne zamandır gitar çalığınızı merak ettim. Muhtemelen sebebi bu.

Dünyanın en basit gitar tonudur. Neden zorlandığınızı anlayamadım.
Buna yanıt vereceğim. Ancak ne zamandır gitar çalığınızı merak ettim. Muhtemelen sebebi bu.

Tonunu ayarlayabiliyorum ama tam istediğim şekilde çıkmıyor kalın çıkıyor biraz tam ayarlamasını yapamıyorum. 1 yıldır belki var belki yok prof. Değilim işten gelince kafa dağıtmak amaçlı 1 2 saat çalışıyorum o kadar.

Tonunu ayarlayabiliyorum ama tam istediğim şekilde çıkmıyor kalın çıkıyor biraz tam ayarlamasını yapamıyorum. 1 yıldır belki var belki yok prof. Değilim işten gelince kafa dağıtmak amaçlı 1 2 saat çalışıyorum o kadar.

1 yıl yetmez. Tonun %80 i sizin gitar hakimiyetinizdir. Herhangi bir amfide %50 drive çsanız yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı