Elektro gitarı ses kartına bağlamak için adaptör önerisi

City Of Evil

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler elektro gitarımı ses kartına bağlamak için bir dönüştürücü gerekli ama ilk aldığım adaptörü yanlış almışım ve aynı hatya tekrar düşmek istemiyorum. Bana gitar kablosunu Behringer u-phoria UM2 ses kartına bağlamak için bir dönüştürücü linki atarsanız çok müteşekkir olurum.

İyi günler elektro gitarımı ses kartına bağlamak için bir dönüştürücü gerekli ama ilk aldığım adaptörü yanlış almışım ve aynı hatya tekrar düşmek istemiyorum. Bana gitar kablosunu Behringer u-phoria UM2 ses kartına bağlamak için bir dönüştürücü linki atarsanız çok müteşekkir olurum.

Gitar kablosunu bu ses kartına bağlamak için dönüştürücü gerekmez ki. O ses kartından ses çıkışını kulaklık veya hoparlöre verebilmeniz için eğer monitör kulaklığınız yoksa dönüştürücü lazım diye biliyorum.

Gitar kablosunu bu ses kartına bağlamak için dönüştürücü gerekmez ki. O ses kartından ses çıkışını kulaklık veya hoparlöre verebilmeniz için eğer monitör kulaklığınız yoksa dönüştürücü lazım diye biliyorum.

Pardon haklısınız mikrofonlu kulaklığımı takmak için bir dönüştürücü gerekiyor.

O dönüştürücüden lazım yoğun olduğum için karıştırmışım.

Pardon haklısınız mikrofonlu kulaklığımı takmak için bir dönüştürücü gerekiyor.

O dönüştürücüden lazım yoğun olduğum için karıştırmışım.

https://www.hepsiburada.com/alfais-...ici-donusturucu-jack-adaptoru-pm-HB00000O32JJ bu linkteki dönüştürücü benzeri bir şey alabilirsiniz, ne kadar kaliteli ise sesin bozulması o kadar az olur ama bu da iş görür. Yakınınzda elektrikçi veya müzik dükkanı tarzı bir yer varsa oradanda bulabilirsiniz, oralarda 30-40 liradır.

3.5mm to 6.3mm yazıp çıkan ürünlerden beğendiğinizi alabilirsiniz, 100 lira altı olanlar aynı oluyor genelde.

Hocam bende bunun bire bir aynısı var ama kulaklığın gireceği kısım çok geniş nedense olmuyor. Kulaklığın içinden çıkan ayırıcıyı da denedim yine çok geniş anlayamadım.

Hocam bu şekilde oluyor. Kulaklık Razer BlackShark V2 X.

Dosya Ekleri

• IMG_20240623_212838.jpg
    IMG_20240623_212838.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı