Elektrogitar amfi önerisi

Hocam gitar öğrenmeye yeni başlayacağım ikinci el amfilere bakıyorum ancak bütçem hayli kısıtlı. ID:core 10, Vox Pathfinder 10, Orange Crush 12 gibi amfilere de baktım ama MG10'u bunlara göre bir tık daha uyguna bulmak mümkün gibi. MG10'un dediğiniz gibi çok karalandığını gördüğüm için biraz çekindim ama daha parmak egzersizleri ve temel teknikleri oturtma gibi aşamalarda overdrive tonlarındaki başarısızlığı bana sorun çıkarmaz diye düşündüm. Doğru mu düşünüyorum? Eğer olur da ileride yetersiz olduğunu hissetmeye başlarsam bütçem de biraz daha rahatlayınca satıp biraz daha iyisini alırım diye düşündüm sanırım Marshall'lar ikinci elde hızlı da satılıyormuş diğer markalara göre. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dijital ve modellemeli amfiler, ses kartları, prossesörler başlangış aşaması için uygun değildir ve tavsiye edilmez.

Bakmayın forumlarda amfinin karalandığına. İleri seviyede evet başka bir amfi tercih edebilirsiniz fakat MG10-15-20 işinizi fazlası ile görür. "-Almışken en iyisini alayım" mantığı gitar için ters orantılı bir süreçtir. Yetkinliğiniz ne ise o seviyede ekipman kullanırsınız. Bu aşamada size onlarca / yüzlerce ton veren cihazlar değil; çaldığınızı doğru duyacağınız basit ekipmanlar gereklidir. Henüz çalamadığınız şeyin tonundan da bahsedilemez. Dijital cihazlar gelişim / öğrenme sürecinizi sabote ederler.

ID core u listeden çıkartın. Vox Pathfinder 10, Orange Crush 12 transistörlü / analog amfiler tam size göredir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı