Elektrogitar başlama süreci

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler. Cort markasının elektrogitar ve amfisini aldım. 1 aylık gitar kursuna yazıldım toplamda 2.5 haftadır elektro çalıyorum. Akorlara tam basmaya çalışıyorum fena da bir BPM yakalamıyor değilim fakat aklıma takılan şu kursa devam mı edeyim yoksa YouTube'dan videolarla mı geliştirmeye devam etmeliyim kendi mi? Kursta verilen şeyleri YouTube'da direkt buluyorum.

Birebir derslerin online derslerden en büyük farkı, hatanızı (ki yeni başladığınız için çok fazla olacak) yaptığınız anda hocanızın görüp müdahale edebilme şansıdır. Onun haricinde hem pratik, hem de teori kısmı tamamen sizin kendi çabanıza ve içinizdeki öğrenme isteğinize bağlı.

İyi günler. Cort markasının elektrogitar ve amfisini aldım. 1 aylık gitar kursuna yazıldım toplamda 2.5 haftadır elektro çalıyorum. Akorlara tam basmaya çalışıyorum fena da bir BPM yakalamıyor değilim fakat aklıma takılan şu kursa devam mı edeyim yoksa YouTube'dan videolarla mı geliştirmeye devam etmeliyim kendi mi? Kursta verilen şeyleri YouTube'da direkt buluyorum.
Youtube da içerik karışık olarak karşınıza çıkar ya da siz karıştırarak ilerlersiniz. Başlangıçta yapacağınız En büyük hata olur. 6 ay ders alın sonra o kaynaklara yönelin. Şu anda hangi konunun size lazım olacağına ve ne kadar o konuda kalmanız gerektiğinin kararına varamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı