Elektrogitar için ses kartı mı amfi mi alınmalı?

perfectusmim

Centipat
Daha fazla  
Evde elektrogitar çalmak için ses kartı mı, yoksa amfi mi daha uygun olur? Basit ve pratik bir kullanım istiyorum. Kulaklıkla çalacağım için hangisi daha kullanışlı olur? Emin değilim.

Ses kartı nasıl kullanılır biliyor musun?
Bunu almayı düşünüyorum.

Bilgisayara bağlanır ve plugin almak falan da gerekir yani tak çalıştır pek olmuyor belirli ekipmanlar ve plugin lazım.

Ses kartı nasıl kullanılır biliyor musun?
Bunu almayı düşünüyorum.

Öneride bulunamayacağım, uzun zamandır araştırma yapmıyorum bu cihazların hangisi iyi/kötü veya fiyatları hakkında. İhtiyacınız olan şey gitar kablosu, ses kartı, kulaklık. Ses kartını bilgisayara bağlayıp sürücüsünü kurduktan sonra amplitube, Bias FX, tonex gibi uygulamalardan ses ayarlarından ses kartını seçiyorsunuz. Hazır presetlerden veya kendiniz pedal, amfi falan değiştirip kullanıyorsunuz. Ayrıca ses kayıt programlarında da plugin açarak kayıt alabilir ve kullanabilirsiniz. Bende ik multimedya için key generator gibi bir şey vardı onlara ait tüm yazılımları crackleyip kullanıyordum. 3-4 yıldır virüs veya farklı bir şeyle karşılaşmadım, ama eğer plugin ekleyip çalacaksanız çoğu paralı ve ücretsizlerinde de özelleştirmeler çok az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı