Elektrogitar için ses kartı ve program önerisi

W4rlock

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC

İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X

RAM: 32GB (2x16)

ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5

SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD

GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm
Merhaba, elektro gitarımı normalde amfiyle çalıyordum ama kablo bazen fazla cızırtı yapıyor ve artık yeni efektler denemek istiyorum. Ayrı ayrı pedal almak da yüksek maliyetli maalesef bu yüzden bilgisayara bağlamalık bir ses kartı arıyorum ve hiç program kullanmayan biri için basit bir program arıyorum yardım edebilir misiniz?

Herhangi bir bütçe sorunum yok ancak çok komplike bir şeyi almayı gerek görmüyorum.

Merhaba, elektro gitarımı normalde amfiyle çalıyordum ama kablo bazen fazla cızırtı yapıyor ve artık yeni efektler denemek istiyorum. Ayrı ayrı pedal almak da yüksek maliyetli maalesef bu yüzden bilgisayara bağlamalık bir ses kartı arıyorum ve hiç program kullanmayan biri için basit bir program arıyorum yardım edebilir misiniz?

Herhangi bir bütçe sorunum yok ancak çok komplike bir şeyi almayı gerek görmüyorum.
Biz UMC22 aldık geçen ay gibi. Biraz ayarlamayla enfes bir şey oluyor.

Amfi simülasyonu olarak Amplitube 5 kullanıyorum. Amfiyi seç pedalları tak vesair sonra çal.

Elde Ipad varsa Irig gibi edevatlara da başvurabilirsiniz, masaüstü + ses kartı gibi olmuyor fakat yine çok iyi bir ses veriyor ve daha kolay setupu.

Biz umc22 aldık geçen ay gibi. Biraz ayarlamayla enfes bir şey oluyor.

Amfi simülasyonu olarak amplitube 5 kullanıyorum. Amfiyi seç pedalları tak vesair sonra çal.

Elde iPad varsa ırig gibi edevatlara da başvurabilirsiniz, masaüstü + ses kartı gibi olmuyor fakat yine çok iyi bir ses veriyor ve daha kolay setupu.

Sağ olun hocam biraz araştırdım gayet ideal gözüküyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı