Elektrogitar önerisi

KüçükŞehzade

Hectopat
Daha fazla  
Elektrogitar almaya karar verdim ama hayatımda hiç gitar kullanmadım. Bütçem 6000TL ve gitar yanına da da ses kartı alacağım, yüksek ihtimalle 2. el alacağım. İnternette biraz elektrogitar ile alakalı videoları izledim. Single manyetik almaya karar verdim.

2. el alacağım için bölgeler:

Zonguldak.
Bolu.
Düzce.
Kastamonu.
Ankara'nın kuzeyi.
Bartın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniz sayman müzik üniversitesi Discord - youtube video açıklamalarında var
Gitar koçu Discord- Twitch kanalı hakkında bölümünde var
Fırat öz Discord- youtube video açıklamalarında var
Bu Discord'larda çok daha fazla bu konuda bilgili kişiler var. Rahatça soru sorabilir ve en doğruyu seçebilirsin. Burası elektronik aletlerin büyülü dünyası bu nedenle çok daha fazla bilgi alabileceğini düşünüyorum. Sadece öneridir.

Deniz sayman müzik üniversitesi Discord - YouTube video açıklamalarında var.
Gitar koçu Discord- Twitch kanalı hakkında bölümünde var.
Fırat öz Discord- YouTube video açıklamalarında var.
Bu Discord'larda çok daha fazla bu konuda bilgili kişiler var. Rahatça soru sorabilir ve en doğruyu seçebilirsin. Burası elektronik aletlerin büyülü dünyası bu nedenle çok daha fazla bilgi alabileceğini düşünüyorum. Sadece öneridir.

Teşekkür ederim hocam akşam eve geçince bakacağım.

Hoc.

Deniz sayman müzik üniversitesi Discord - YouTube video açıklamalarında var.
Gitar koçu Discord- Twitch kanalı hakkında bölümünde var.
Fırat öz Discord- YouTube video açıklamalarında var.

Hocam baska onerdiginiz Discord kanallari var mi gitar Kocu'nun Discord linkini bulamadim.

Son düzenleme:
Ben sana atarımda aslında yasak burada o nedenle atamıyorum gitar koçunun Twitch kanalı var gir oraya hakkında kısmında var. Diğerleri de yeterli aslında girip sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı