Elektrogitar önerisi

Tahişko

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle duman, seksendort, athena, mabel matiz, manganın müziklerini çalmak için gitar arıyorum ama emin olamıyorum bana 5-6 binlik turkish rock çalışabilecek kaliteli bir gitar onerebilir misniz bir de sizce SX sst57/62 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçe aralığında sıfır olarak SX iyidir. Aşağıya yazdığım modeli alabilirsiniz. Çalarken bir yerinde kurt varmışcasına yerinde duramayan Can Şengün, bu gitarı incelemişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SX SST/ALDER

O bütçe aralığında sıfır olarak SX iyidir. Aşağıya yazdığım modeli alabilirsiniz. Çalarken bir yerinde kurt varmışcasına yerinde duramayan Can Şengün, bu gitarı incelemişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SX SST/ALDER

Peki size 3 seçenek sunsam hangisi dersiniz bu 3. Den birini almayi planlıyorum

Peki size 3 seçenek sunsam hangisi dersiniz bu 3. Den birini almayi planlıyorum

JT'i unutun zaten. 2. olanı öneriyorum. Yani bunu:

Teşekkürler.

Knk çok soru sordum ama bu son :D şu demin senin seçtiğin mi yoksa

Şu ikisinden birini mi almalıyım hangisini söylersen onu alcam x)

Son düzenleme:
Benim seçtiğim.
Yine bu tarz 2. el istiyorsan Squier Affinity ve Classic Vibe (CV) serisinden öneririm. Bunlar daha iyidir. Özellikle CV.

Benim seçtiğim.
Yine bu tarz 2. el istiyorsan Squier Affinity ve Classic Vibe (CV) serisinden öneririm. Bunlar daha iyidir. Özellikle CV.
Tamam teşekkürler knk :)

SX beni her yönüyle tatmin etti ancak bir türlü manyetiklerinden istediğim verimi alamadım. Mutlaka bir manyetik modifiyesi istiyor veya bunu yapmayacaksan da alırken aklında olsun ve sonra hayal kırıklığına uğrama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı