Elektrogitar önerisi

Hocam sizi her müzik kategorisinde görüyorum. IBANEZGRG12DX almayı düşünüyorum, kendimi geliştirdikçe de üst modellere geçerim. Bir de

Kozmos Nova-Mini-Bk amfi almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?​

Öyle bir gitar yok. Modeli yanlış yazmış olabilir misin?
Avuç içi kadar bir şey amfi olarak almayı düşündüğünüz şey.
Normalde önermem fakat, fiyat 2bin civarlarında olmasından mütevvelit, eğer kısık sesle çalışmak istiyorsanız kullanabilirsiniz.

Hocam bilgisayariniz ve hoparlorunuz varsa amfiyi boş verin ses kartıyla baslayin biraz karisik tabii ama omurluk olarak aliyorsunuz. İyi amfiler cok pahali, ucuz amfiler cok kotu o yuzden her zaman ses kartını savunmusumdur. Berkay yavas YouTube'da guzelce anlatiyor seskartını programları vs onu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi amfiler cok pahali, ucuz amfiler cok kotu
Amfi kullanımı; kişiye, yetkinliğe göre / duruma göre değişen bir şeydir.

-Başlangıçta çok iyi bir amfi ile sadece ürettiğiniz gürültü kaliteli duyulur. Bu sebeple iyi amfi ihtiyacınız yoktur, sadece size ne çaldığınızı duyuracak, efektsiz, analog her "hangi bir amfi" fazlası ile yeterli olacaktır. Bu aşamada Kalite ihtiyacınız yok. Çünkü çalamadığınız şeyin tonundan ve kalitesinden bahsedilemez.

- İyi ve pahalı her amfi sizin için uygun da olmayabilir. Bu iş bu kadar basit değil. Bir MESA ile Fender tamami ile farklı soundlar üreten faklı ekipmanlardır. Sizin tarzınızın ne olduğu ile ilgili bir durumdur. Elbette bu ileri seviyelerde düşüneceğiniz bir şey. Şimdi buna kafa yormayın.

Hocam bilgisayariniz ve hoparlorunuz varsa amfiyi boş verin ses kartıyla baslayin biraz karisik tabii ama omurluk olarak aliyorsunuz.
Anlamlı çalabildiğiniz seviyeye gelip entonanslı sesler çıkarabildiğinizde amfi yerine ses kartı ya da prossesör tercih edilebilir. Ancak başlangıçta ses kartı doğru ve faydalı değildir. Gitara amfi ile başlanır.

Son düzenleme:
Normalde önermem fakat, fiyat 2bin civarlarında olmasından mütevvelit, eğer kısık sesle çalışmak istiyorsanız kullanabilirsiniz.
Evet yanlış yazmışım

IBANEZ GRG121DX BKF GIO alacağım.​

2-3 gün içinde alacağım maaşımın yatmasını bekliyorum.

Site içinde yüksek sesle çalamayacağım için kısık sesle çalışacağım.

Hayırlı olsun hocam. Gerçekten kaliteli bir gitar. Keşke şunu alsaydım da demezsiniz ilerde. Amfi olarak ne düşündünüz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı