Aynen öyle hocam.BKF GIO modeli mi bu hocam?
Aynen öyle hocam.BKF GIO modeli mi bu hocam?
amfi olarak ne kullanıyorsunuz?Aynen öyle hocam.
Ses kartı kullanıyorum hocam. Behringer UMC22.amfi olarak ne kullanıyorsunuz?
Öyle bir gitar yok. Modeli yanlış yazmış olabilir misin?Hocam sizi her müzik kategorisinde görüyorum. IBANEZGRG12DX almayı düşünüyorum, kendimi geliştirdikçe de üst modellere geçerim. Bir de
Kozmos Nova-Mini-Bk amfi almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?
Amfi kullanımı; kişiye, yetkinliğe göre / duruma göre değişen bir şeydir.İyi amfiler cok pahali, ucuz amfiler cok kotu
Anlamlı çalabildiğiniz seviyeye gelip entonanslı sesler çıkarabildiğinizde amfi yerine ses kartı ya da prossesör tercih edilebilir. Ancak başlangıçta ses kartı doğru ve faydalı değildir. Gitara amfi ile başlanır.Hocam bilgisayariniz ve hoparlorunuz varsa amfiyi boş verin ses kartıyla baslayin biraz karisik tabii ama omurluk olarak aliyorsunuz.
Evet yanlış yazmışımÖyle bir gitar yok. Modeli yanlış yazmış olabilir misin?
Avuç içi kadar bir şey amfi olarak almayı düşündüğünüz şey.
Normalde önermem fakat, fiyat 2bin civarlarında olmasından mütevvelit, eğer kısık sesle çalışmak istiyorsanız kullanabilirsiniz.
Site içinde yüksek sesle çalamayacağım için kısık sesle çalışacağım.Öyle bir gitar yok. Modeli yanlış yazmış olabilir misin?
Avuç içi kadar bir şey amfi olarak almayı düşündüğünüz şey.
Normalde önermem fakat, fiyat 2bin civarlarında olmasından mütevvelit, eğer kısık sesle çalışmak istiyorsanız kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.