Elektrogitar önerisi

Shodaim

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4050 laptop (45w) i5 12.nesil 16gb ram
(MSI thin gf63 12ve laptop)
Meslek
Öğrenci
Elektrogitar çalmak istiyorum. 0'dan daha önce sadece gitar çalmıştım 1 2 şarkı. Öyle aşırı pahalı bir şeye gerek yok, sadece yeni başlayan biri için mantıklı olan en iyi seçeneği bilmek istiyorum. Amfi falan çok gerekli mi yoksa kulaklığa falan verebiliyor muyum sesi? Hiçbir şey bilmiyorum bilgi paylaşmaktan çekinmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitar için gözüne güzel gelen ve bütçenin yettiği bir gitar alabilirsin Squier bakabilirsin bence güzel gitarları var. Gitardan ses alabilmen için amfi gerekli kulaklıkla çalabilmek için amfi yerine ses kartı alıp bilgisayarda kullanman gerekli ama başlangıç için önermem kullanman gereken programlar kafanı karıştırabilir bunun yerine kulaklık amfisi bakabilirsin daha önce hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemem ama en iyi seçenek normal amfiyle başlamaktır.

Gitar için gözüne güzel gelen ve bütçenin yettiği bir gitar alabilirsin Squier bakabilirsin bence güzel gitarları var. Gitardan ses alabilmen için amfi gerekli kulaklıkla çalabilmek için amfi yerine ses kartı alıp bilgisayarda kullanman gerekli ama başlangıç için önermem kullanman gereken programlar kafanı karıştırabilir bunun yerine kulaklık amfisi bakabilirsin daha önce hiç kullanmadım o yüzden bir şey diyemem ama en iyi seçenek normal amfiyle başlamaktır.

Alacağım amfinin markası önemli mi her amfi her gitarla uyumlu mu nasıl anlarım yanlış bir şey almayayım.

Alacağım amfinin markası önemli mi her amfi her gitarla uyumlu mu nasıl anlarım yanlış bir şey almayayım.

Yani bu alanda isim yapmış markalardan birini kullanırsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.Marshall amfilere bakabilirsin bence başlangıç için gayet yeterli modelleri var mg10 veya mg15 modellerine bakabilirsin

Yani bu alanda isim yapmış markalardan birini kullanırsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Marshall amfilere bakabilirsin bence başlangıç için gayet yeterli modelleri var MG10 veya MG15 modellerine bakabilirsin.

Bu alacağım elektrogitar ve amfi götürür beni değil mi öyle çok istemedikçe başka markaya geçmem gerekir mi?

İlla Squier istiyorsan debut giriş seviyesi için yeterli ama uygun fiyata bulabilirsen Sonic veya Bullet modellerine de bakabilirsin bunları debut serisinin bir üst modeli gibi düşünebilirsin biraz daha iyidir ama Squier dışında Ibanez'lere bakabilirsin fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum ama onlarda iyidir.

Elektrogitar çalmak istiyorum. 0'dan daha önce sadece gitar çalmıştım 1 2 şarkı. Öyle aşırı pahalı bir şeye gerek yok, sadece yeni başlayan biri için mantıklı olan en iyi seçeneği bilmek istiyorum. Amfi falan çok gerekli mi yoksa kulaklığa falan verebiliyor muyum sesi? Hiçbir şey bilmiyorum bilgi paylaşmaktan çekinmeyin.

Amfisi ıvırı zıvırı var bir de önerim zuhaldan alman.

İlla Squier istiyorsan debut giriş seviyesi için yeterli ama uygun fiyata bulabilirsen Sonic veya bullet modellerine de bakabilirsin bunları debut serisinin bir üst modeli gibi düşünebilirsin biraz daha iyidir ama Squier dışında Ibanez'lere bakabilirsin fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum ama onlarda iyidir.

Hocam dediğiniz Squier Sonic ile duman, manga, Metallica, Megadeth, Black Sabbath gruplarının şarkılarını çalabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı