Elektrogitar seti önerisi

bayabyss0

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 5 gün içerisinde ikinci el elektrogitar - amfi almak istiyorum. Klasik gitar çalabiliyorum ama gitarım kırıldı ve bende yenisini almak yerine elektroya geçme kararı aldım ve şu an iki ilan arasında kaldım.

1749656306082.png

Jwin elektrogitar ve Ibanez amfi fiyat 4000 TL gitar 5 yıllık fakat temiz olduğu söyleniyor. Satıcıdan videosunu istedim ve çalarken video gönderdi gayet temiz bir sesi çıkıyordu, çoğu yerde araştırdım yapay zekalarbile bunu tercih etmemi söyledi özellikle amfisi şu an 5000TL.

1749657569357.png

Bu da lea strat HSS manyetik gitar. Hightton HT-10 amfiye sahip

Ayrıca kozmos gitar-amfi ve Midex gitar-amfi şeklinde 2 adet daha ilan var. Beni bilgilendirmenizi ve hangisini almam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.

midex veya kozmos alma. 2. ilandaki strat de midex ve kozmos benzeri bir marka zaten amfisi de kotu onu da ele. birinci ilandaki gitarda bu markalara benzese de amfisi ibanez, baslangic icin fena degil o yuzden ilk ilani al bence. sonradan para biriktirebilirsen yeni gitar almani oneririm cunku pek kaliteli bir marka degil ilandaki.

midex veya kozmos alma. 2. ilandaki strat de midex ve kozmos benzeri bir marka zaten amfisi de kotu onu da ele. birinci ilandaki gitarda bu markalara benzese de amfisi ibanez, baslangic icin fena degil o yuzden ilk ilani al bence. sonradan para biriktirebilirsen yeni gitar almani oneririm cunku pek kaliteli bir marka degil ilandaki.
şuan ayrı ayrı iki ilana bakıyorum, birisi kramer focus 211s gitar ve diğeri ibanez amfi fakat bunların fiyatı ilk ilandan 1500-2000 daha fazla geliyor. ( tel değişimini vs sayarsak.) sanırım bu şekilde yapacağım yada ilk ilanı alırım bilemiyorum

şuan ayrı ayrı iki ilana bakıyorum, birisi kramer focus 211s gitar ve diğeri ibanez amfi fakat bunların fiyatı ilk ilandan 1500-2000 daha fazla geliyor. ( tel değişimini vs sayarsak.) sanırım bu şekilde yapacağım yada ilk ilanı alırım bilemiyorum
kramer unlu markadir evh falan kullaniyordu ama daha lower end urunleri hakkinda pek bi bilgim yok hic denemedim, biraz baktim fena durmuyor o ilk ilandaki gitardan daha iyidir diye dusunuyorum. fiyat farki zorlamayacaksa kramer + ibanez al bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı