Elektrogitar tavsiyesi

ouzz_02

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elektrogitara başlamayı düşünüyorum ama ne yapacağım hakkında kafam çok karıştı. Radiohead ve mor ve ötesi tarzında şeyler çalmak istiyorum amfi hakkında da bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? Ayrı olarak elektrogitarların sesini kulaklığa verip çalınabilindiğini veya PC üzerinden gitara efekt eklenebildiğini falan duymuştum hepsinde oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı olarak elektrogitarların sesini kulaklığa verip çalınabilindiğini veya PC üzerinden gitara efekt eklenebildiğini falan duymuştum hepsinde oluyor mu?
Hayır direkt olarak kulaklığa ses vermez. Kulaklık çıkışı olan bir amfi, kulaklık amfisi ya da prossesör gerekir.
Gitara efekt eklemek mümkün ama başlangıç aşamasında tavsiye edilmez. Gitar öğrenmenizi / gelişimizini etkiler. Önce çalmayı öğrenin sonra efektleri düşünün. 1-2 yıl...

Merhaba elektrogitara başlamayı düşünüyorum ama ne yapacağım hakkında kafam çok karıştı. Radiohead ve mor ve ötesi tarzında şeyler çalmak istiyorum amfi hakkında da bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? Ayrı olarak elektrogitarların sesini kulaklığa verip çalınabilindiğini veya PC üzerinden gitara efekt eklenebildiğini falan duymuştum hepsinde oluyor mu?
butce ne kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı