Ensar4118
Femtopat
Daha fazla
Daha önce az da olsa gitar çalmıştım. Son 1-2 aydır elektrogitar aşırı ilgimi çekiyor. Aslında neredeyse ilk müzik aletim olacak. Olabildiğince araştırma yapmaya çalıştım. Normalde bütçem amfi+gitar için 12-13K idi. Ancak biraz daha kaliteli olsun istedim. Ama şuankiler bütçemi aştığı için 100 lira bile kısabileceğim bir yer varsa kısmak istiyorum. Çalmak istediğim şarkılar duman, mor ve ötesi, adamlar gibi bir de İngilizcedeki popüler şarkılar highway to hell gibi. Ve bu gitar ile amfiyi buldum. (Başka ucuza önerileriniz varsa alabilirim) bir de bu gitarin sizce mor rengi mi daha güzel yoksa siyah mi?
www.rotamuzik.com
Bu siyah olan.
www.rotamuzik.com
Bu mor olan.
Amfi: Nux mighty Lite BT (5059 TL)
Kablo: Ibanez SI10l gitar kablosu 10FT (500 TL)
Yedek tel almama gerek var mı? Ve gitarın yanında kılıf ve pena geliyor mu acaba?

Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar,Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar
Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar En Uygun Fiyata Rota Müzikte..,Ibanez GRX70QA-TKS Transparent Black Sunburst Elektro Gitar

Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar,Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar
Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar En Uygun Fiyata Rota Müzikte..,Ibanez GRX70QA-TVT GRX Serisi Elektro Gitar
Bu mor olan.
Amfi: Nux mighty Lite BT (5059 TL)
Kablo: Ibanez SI10l gitar kablosu 10FT (500 TL)
Yedek tel almama gerek var mı? Ve gitarın yanında kılıf ve pena geliyor mu acaba?