Elektrogitar ve amfi tavsiyesi

Daha fazla  
Herkese iyi günler, elektro gitara başlayacağım. 4 yıla yakındır klasik gitar çalıyorum. Az çok aşinayım diyebilirim fakat daha önce hiç elektro kullanmadım, dore Music bana gitar olarak Schecter C6 Plus amfi olarak da Blackstar ID Core 10 önerdi? Gitar 20 amfi 8.5K fiyatlar nasıl? Yeni başlayanlar için tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Normalde clean ses tonuyla sololar çalmayı planlanmıştım fakat şebnem ferah dedübliman gibi birkaç cover dinleyince o sert ve karanlık müziği sevdim sanırım bu tarz çalımlar için çift humbaclerlı gitarları öneriyorlar.

Evet bahsettiğin model başlangıçta sert sololar için uygun. Başlangıç düzeyde hem metal hem de clean tonlarda çalmak için Yamaha pacifica 112v olabilir. Amfi içinde gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Yamaha'yı da görmüştüm dore de ama niyeyse onu sormadım nasıldır falan diye. Peki başlangıç için ses kartı alınmalı mıdır bir de kulaklık la da kullanmayı düşünüyorum ses kartı olmadan kulaklık ile kullanır mı?

Eğer amfi simüle ve kayıt almayı düşünüyorsan alınabilir. Fakat ses kartı başlangıçta olmasa da olur. Ve kulaklık almasanda olur amfi ile gitar yetecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı