Elektrogitara başlangıç önerisi

Hocam ses kartı olayını araştırıcam çok teşekkürler. İlan öneriniz varsa çok sevinirim atabilirseniz hem gitar hem de ses kartı için

Tableti veya PC’yi amfi olarak kullanmak için ses kartı lazım anladığım kadarıyla doğru mudur

Hocam ilana baktım ve çok uygun geldi. Ama diğer modellerle arasında fiyat farkı çok var o yüzden düşündürdü daha kaliteliyse diğerlerinden alayım. sürekli gitar değiştirmekle uğraşmadan ilerlemek daha iyi olur benim için o yüzden daha pahalı ama daha kaliteli seçenekler varsa onlardan da ilan atabilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Ses kartı yeni başlayan biri için biraz bunaltıcı olabilir ve onu kullanmak için bilgisayara ihtiyacın var. Naçizane fikrim amfi ya da attığım iRig'i kullanman daha iyi olur. Gitar markası olarak Ibanez veya Jackson önceliğin Jackson olsun derim ben.

Tamamdır teşekkürler. Önereceğiniz deneyimlediğiniz model var mı peki

https://shbd.io/s/jtKUWJZ5 bu sekil bi ilan buldum ve cok uygun geldi gozume. Sifir fiyatina bakinca da cok sasirdim herhangi bir sorun yoksa sizce alinir mi hocam

İkisinin manyetikleri farklı çoğunlukla ne çalacaksınız?
Hard metal tarzi ağır ve sert şeyleri çalmicam diyebilirim daha cok pop falan diyebiliriz duman tarzi diyelim tek tel hizli calinan şeyleri seviyorum.

Hard metal tarzi ağır ve sert şeyleri çalmicam diyebilirim daha cok pop falan diyebiliriz duman tarzi diyelim tek tel hizli calinan şeyleri seviyorum.
Anladım, o zaman humbucker olanlara bakmayın bence clean tonları single daha güzel verecektir. İkinci el gitar için bence yakın yerlerdeki ilanlara bakın. Görmeden almayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…