Elektrogitara başlangıç önerisi

Hocam kendi deneyimlerim ile 2. el Squier Kore gitarlara veya RG370DX modellerine bakmanızdır. Squier Kore strat 8K ya aldı arkadaşım bulabilirsiniz 6-7k civarlarına Yamaha strat ta olabilir. Ibanez, jackson, donner falan önermişler ama başlangıç olarak sıfır gitar almanın iyi olduğunu düşünmüyorum. JS11 veya donner in başlangıç için kötü parasını hak etmeyen bir gitar olduğunu düşünüyorum. Ibanez olarak modelden modele değişir. Bütçeniz biraz daha artsaydı aria önerirdim. 2. el aria bulabilirseniz 10k altında yapışın kaçırmayın. PC niz var ise ses kartı alıp ücretsiz pluginlere falan bakabilirsiniz sizi bayağı götürür. Ses kartı 2. el 1K civarına bulursunuz giriş seviyesi. Gitar olarak yaşadığınız yere göre sarı siteden 3-5 ilan atabilirim.
Hocam ses kartı olayını araştırıcam çok teşekkürler. İlan öneriniz varsa çok sevinirim atabilirseniz hem gitar hem de ses kartı için

Garage Band ile kullanmak için buna ihtiyacınız var. Amfi alacaksaniz 3 4 bin TL gözden çıkarmaniz gerek yoksa tatmin edici olmayabilir sizin için. Gitar için İbanez ve Jackson öneririm ben de İbanez ile başlamıştım

Garage Band ile kullanmak için buna ihtiyacınız var. Amfi alacaksaniz 3 4 bin TL gözden çıkarmaniz gerek yoksa tatmin edici olmayabilir sizin için. Gitar için İbanez ve Jackson öneririm ben de İbanez ile başlamıştım.
Tableti veya PC’yi amfi olarak kullanmak için ses kartı lazım anladığım kadarıyla doğru mudur

Zaten denediğim gitar buymuş modelini hatırlamıyorum şimdi internete yazınca gördüm. Kendi gitarınız diye övmeyin donner kullandığım en berbat gitar olabilir. SX bile kabul edilebilir giriş seviyesi iyi gitardı. Squier'in bile giriş seviyelerini çok beğenmesemde iyi gitardı ama bu donner berbat gitar. Klavyesi kötü, manyetikleri iyi değil, Çin işçiliği bes belli gitarda. Buna para vereceğime bizim bahçedeki ağacın dalını kopartır tel manyetik takarım onu çalarım daha iyi. Kendi gitarınız diye övmeyin millete de kötü gitar aldırtmayın. Alın hocam https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gr-by-schecter-elektro-gitar-1202391233/detay 5K fıstık gibi sgr C1 gitar benim de giriş için kullandığım gitardı. Şu anki JS32 gitarımdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem 24 perde hem Schecter gibi kaliteli bir firmanın arkasında olduğu en iyi başlangıç gitarlarından birisidir. Makale/Tutorial - Ücretsiz Amfi Simülasyonları, Efektler, IR'lar ve Sair Eğer ses kartı alırsanız şundan yararlanabilirsiniz birde. Güzel konudur.
Hocam ilana baktım ve çok uygun geldi. Ama diğer modellerle arasında fiyat farkı çok var o yüzden düşündürdü daha kaliteliyse diğerlerinden alayım. sürekli gitar değiştirmekle uğraşmadan ilerlemek daha iyi olur benim için o yüzden daha pahalı ama daha kaliteli seçenekler varsa onlardan da ilan atabilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Hocam ses kartı olayını araştırıcam çok teşekkürler. İlan öneriniz varsa çok sevinirim atabilirseniz hem gitar hem de ses kartı için

Tableti veya PC’yi amfi olarak kullanmak için ses kartı lazım anladığım kadarıyla doğru mudur

Hocam ilana baktım ve çok uygun geldi. Ama diğer modellerle arasında fiyat farkı çok var o yüzden düşündürdü daha kaliteliyse diğerlerinden alayım. sürekli gitar değiştirmekle uğraşmadan ilerlemek daha iyi olur benim için o yüzden daha pahalı ama daha kaliteli seçenekler varsa onlardan da ilan atabilirseniz çok sevinirim
Ses kartı yeni başlayan biri için biraz bunaltıcı olabilir ve onu kullanmak için bilgisayara ihtiyacın var. Naçizane fikrim amfi ya da attığım iRig'i kullanman daha iyi olur. Gitar markası olarak Ibanez veya Jackson önceliğin Jackson olsun derim ben.

Ses kartı yeni başlayan biri için biraz bunaltıcı olabilir ve onu kullanmak için bilgisayara ihtiyacın var. Naçizane fikrim amfi ya da attığım iRig'i kullanman daha iyi olur. Gitar markası olarak Ibanez veya Jackson önceliğin Jackson olsun derim ben.
Tamamdır teşekkürler. Önereceğiniz deneyimlediğiniz model var mı peki

Zaten denediğim gitar buymuş modelini hatırlamıyorum şimdi internete yazınca gördüm. Kendi gitarınız diye övmeyin donner kullandığım en berbat gitar olabilir. SX bile kabul edilebilir giriş seviyesi iyi gitardı. Squier'in bile giriş seviyelerini çok beğenmesemde iyi gitardı ama bu donner berbat gitar. Klavyesi kötü, manyetikleri iyi değil, Çin işçiliği bes belli gitarda. Buna para vereceğime bizim bahçedeki ağacın dalını kopartır tel manyetik takarım onu çalarım daha iyi. Kendi gitarınız diye övmeyin millete de kötü gitar aldırtmayın. Alın hocam https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gr-by-schecter-elektro-gitar-1202391233/detay 5K fıstık gibi sgr C1 gitar benim de giriş için kullandığım gitardı. Şu anki JS32 gitarımdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem 24 perde hem Schecter gibi kaliteli bir firmanın arkasında olduğu en iyi başlangıç gitarlarından birisidir. Makale/Tutorial - Ücretsiz Amfi Simülasyonları, Efektler, IR'lar ve Sair Eğer ses kartı alırsanız şundan yararlanabilirsiniz birde. Güzel konudur.
https://shbd.io/s/jtKUWJZ5 bu sekil bi ilan buldum ve cok uygun geldi gozume. Sifir fiyatina bakinca da cok sasirdim herhangi bir sorun yoksa sizce alinir mi hocam

Hard metal tarzi ağır ve sert şeyleri çalmicam diyebilirim daha cok pop falan diyebiliriz duman tarzi diyelim tek tel hizli calinan şeyleri seviyorum.
Anladım, o zaman humbucker olanlara bakmayın bence clean tonları single daha güzel verecektir. İkinci el gitar için bence yakın yerlerdeki ilanlara bakın. Görmeden almayın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı