GBBora Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Elektrik - elektronik okuyan varsa veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Nisan 2021 #2 @SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 7 Nisan 2021 #3 hadwiger dedi: @SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Evet. Computer ya da Electronic Logic dersi olmalı. Sayısal Elektronik olarak da geçebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hadwiger dedi: @SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Evet. Computer ya da Electronic Logic dersi olmalı. Sayısal Elektronik olarak da geçebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Nisan 2021 #4 Bu durum diyagramı garip geldi bana. Örnegin durum 3'teyken k=1 olsa ne olacak? Hangi yöntemle çözmeniz gerekiyor? Hangi yöntemleri öğrendiniz?
Bu durum diyagramı garip geldi bana. Örnegin durum 3'teyken k=1 olsa ne olacak? Hangi yöntemle çözmeniz gerekiyor? Hangi yöntemleri öğrendiniz?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Nisan 2021 #5 @hadwiger etiket için teşekkürler ama o kadar gelişemedim. Yardımcı olamıyorum.
GBBora Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #6 hadwiger dedi: @SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Evet üniversitesi müfredatı SideWinder dedi: Evet. Computer ya da Electronic Logic dersi olmalı. Sayısal Elektronik olarak da geçebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekürler hocam üst kısmda vermiş olduğunuz tablo işime yaradı. cengover_ekin dedi: Bu durum diyagramı garip geldi bana. Örnegin durum 3'teyken k=1 olsa ne olacak? Hangi yöntemle çözmeniz gerekiyor? Hangi yöntemleri öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Evet bende tam anlayamadım ve bu tarz örnek anlatmadığı için hangi yöntem bilemiyorum tam olarak. Affansen dedi: @hadwiger etiket için teşekkürler ama o kadar gelişemedim. Yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yinede teşekkürler gelip bakmışsınız o bile yeter
hadwiger dedi: @SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da. Genişletmek için tıkla... Evet üniversitesi müfredatı SideWinder dedi: Evet. Computer ya da Electronic Logic dersi olmalı. Sayısal Elektronik olarak da geçebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekürler hocam üst kısmda vermiş olduğunuz tablo işime yaradı. cengover_ekin dedi: Bu durum diyagramı garip geldi bana. Örnegin durum 3'teyken k=1 olsa ne olacak? Hangi yöntemle çözmeniz gerekiyor? Hangi yöntemleri öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Evet bende tam anlayamadım ve bu tarz örnek anlatmadığı için hangi yöntem bilemiyorum tam olarak. Affansen dedi: @hadwiger etiket için teşekkürler ama o kadar gelişemedim. Yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yinede teşekkürler gelip bakmışsınız o bile yeter
bilgekaan99 Decapat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 10 Nisan 2021 #7 Yapamadığınız yer olursa iletişime geçebilirsiniz , yardımcı olurum.