Elektronik ders sorusu

GBBora

Hectopat
Daha fazla  
Elektrik - elektronik okuyan varsa veya bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

1617742259350-1782774623.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da.

Evet. Computer ya da Electronic Logic dersi olmalı. Sayısal Elektronik olarak da geçebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@SideWinder @cengover_ekin @Affansen bu üniversite müfredatı mı? Ben hiçbir şey anlamadım da.
Evet üniversitesi müfredatı
Evet. Computer ya da Electronic Logic dersi olmalı. Sayısal Elektronik olarak da geçebiliyor.

Teşekürler hocam üst kısmda vermiş olduğunuz tablo işime yaradı.
Bu durum diyagramı garip geldi bana. Örnegin durum 3'teyken k=1 olsa ne olacak?

Hangi yöntemle çözmeniz gerekiyor? Hangi yöntemleri öğrendiniz?
Evet bende tam anlayamadım ve bu tarz örnek anlatmadığı için hangi yöntem bilemiyorum tam olarak.
@hadwiger etiket için teşekkürler ama o kadar gelişemedim. Yardımcı olamıyorum. :D
Yinede teşekkürler gelip bakmışsınız o bile yeter :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı