Elektronik gitar önerisi

Emre.wtd

Hectopat
Son düzenleme:
Elektronik gitar almaya karar verdim biraz araştırdım Squier alınır mı? Ve Squier Affinity Strat HSS Frontman 15G Amp Lake Placid Blue Elektro Gitar Seti Fiyatı, Ãzellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik MaÄazası Tasarımı Ãdülü 2024 şöyle bir şey alsam 15G, HSS gibi şeyler ne yani nelere dikkat etmeliyim genel olarak?

@Single_factor hocam siz biraz bilgilisiniz diye etiketledim sorun olmaz umarım
Başlangıç için alınabilecek en iyi set bence. Manyetiğin ne özellikte olduğuna takılmayın. Her tarzı çalabilirsiniz.

Elbette olur. diğerinde 2 point tremolo köprü vardı: Tel yüksekliğini hassas ve kolay şekilde ayarlamanızı sağlar ve bunun için ayarlarsanız; 2 yönlü bend yapmanıza olanak verir.

Bu gitarda ise 6 vidalı tremolo köprü var. Tel yüksekliğini yapmanızda bir engel yok. 6 Lı saddlelar ile yapabilirsiniz.
Tek yönde bend yapabilirsiniz.

Manyetik humbucker yerine Single olacak. Bu durum yüksek drive lı çalarken gitarınızın daha gürültülü duyulmasına sebep olur. Ancak Hafif drive ve clean tonlar için fark eden bir şey yok.

Elbette olur. Diğerinde 2 point tremolo köprü vardı: Tel yüksekliğini hassas ve kolay şekilde ayarlamanızı sağlar ve bunun için ayarlarsanız; 2 yönlü bend yapmanıza olanak verir.

Bu gitarda ise 6 vidalı tremolo köprü var. Tel yüksekliğini yapmanızda bir engel yok. 6'lı saddlelar ile yapabilirsiniz.
Tek yönde bend yapabilirsiniz.

Manyetik humbucker yerine Single olacak. Bu durum yüksek Drive'lı çalarken gitarınızın daha gürültülü duyulmasına sebep olur. Ancak hafif Drive ve clean tonlar için fark eden bir şey yok.

Teşekkürler hocam peki site guvenli mi direkt bu linkten mi alayım yoksa başka bir yerden mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı