Başlangıç için minimum 2.5k lazım ikinci el pod cihaz alacaksanız. Sıfır derseniz 3.5-4K. Voopoo'nun argus ve g serilerine bakabilirsiniz.
Fikir alınmadan direkt öneriye gidilmiş hocam.
Hocam tam olarak nasıl bir stil istiyorsunuz? Duman fazla çıksın nargile gibi mi olsun yoksa sigara tipi mi olsun? Sigara tipi olacaksa düzgün bir ürün için 2 bin TL yeterli olabilir. Vaporesso xros serisini kullanmış birisi olarak iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Üstelik coil değiştirirseniz hem nargile tipi hem de sigara tipi kullanırsınız. (yeni başlıyorsanız coil, kartuş gibi kavramları anlatabilirim)
Başlangıç için DL cihaz önermem, DL cihazlar hem kendi itibari ile pahalı, hem de likiti hızlı biter daha kısa sürede coil/kartuş değişimi gerekir. Fikirden kastı öneridir zaten, güvenilir bilindik bir cihaz almayı düşünüyormuş bende cevap olarak kesin bir model vermedim bilindik güvenilir markaya ait serileri önerdim ona uygun olan. Eğer sadece markayı önerseydim gidip DL cihaz almayı düşünebilirdi.
hocam ben xros almayı düşünüyorum hangisini öneririsiniz bir de nerden alabilirim hem güvenilir hem ucuz alması zor bir de likit olarak nereden alabilirim güvenilir o daFikir alınmadan direkt öneriye gidilmiş hocam.
Hocam tam olarak nasıl bir stil istiyorsunuz? Duman fazla çıksın nargile gibi mi olsun yoksa sigara tipi mi olsun? Sigara tipi olacaksa düzgün bir ürün için 2 bin TL yeterli olabilir. Vaporesso xros serisini kullanmış birisi olarak iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Üstelik coil değiştirirseniz hem nargile tipi hem de sigara tipi kullanırsınız. (yeni başlıyorsanız coil, kartuş gibi kavramları anlatabilirim)
Hocam ben xros almayı düşünüyorum hangisini öneririsiniz bir de nereden alabilirim hem güvenilir hem ucuz alması zor bir de likit olarak nereden alabilirim güvenilir o da.
Esf forumdaki her satıcı güvenilir, hangi içini içtiğinize bağlı xros 3 iyidir.
Yeni hesap açın cihaz kısmına farklı cihaz adı girin.Hocam esf forumunda üyeliğim onaylanmıyor bir konu açıp hızlandırmama yardımcı olur musunuz ya da admine falan yazabilir misiniz nickim Furkan75 3 haftadır falan bekliyorum ya da başka site önerir misiniz?
Hocam esf forumunda üyeliğim onaylanmıyor bir konu açıp hızlandırmama yardımcı olur musunuz ya da admine falan yazabilir misiniz nickim Furkan75 3 haftadır falan bekliyorum ya da başka site önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.