Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Merhaba, elektronik sigarayı el bagajıma koyup İstanbul Erzurum arası gideceğim, acaba içeri sokarlar mı veya çıkarıp bakarlar mı?
Merhaba, elektronik sigarayı el bagajıma koyup İstanbul Erzurum arası gideceğim, acaba içeri sokarlar mı veya çıkarıp bakarlar mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 84 17 Nisan 2023 #2 Merhaba konuyu hortlatıyorum ama öyle bir şey yaptınız mı? Çünkü xray ile görebiliyorlar.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #3 Maxtoric dedi: Merhaba konuyu hortlatıyorum ama öyle bir şey yaptınız mı? Çünkü xray ile görebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... El çantasına koydum hiç çıkartmadılar uyarmadılarda.
Maxtoric dedi: Merhaba konuyu hortlatıyorum ama öyle bir şey yaptınız mı? Çünkü xray ile görebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... El çantasına koydum hiç çıkartmadılar uyarmadılarda.