Elektronik sigara için güvenilir likit sitesi

Hocam Castle long denedim aynısını jvaperda da denedim aroma fark ediyor doyuruculuk konusunda da 35mg likit daha fazla doyurdu jvaperda.

Hocam bir de damak zevkinin haricinde yegane amaç sağlığınızı korumak.

Hocam en iyisi evde yapmak da bazen dışarıdan almak zorunda kaldığımda uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum öğrenciyim durum malum, manhattan likitten sipariş verdim dün bakalım nasılmış.

Hocam en iyisi evde yapmak da bazen dışarıdan almak zorunda kaldığımda uygun fiyatlı bir şeyler bakıyorum öğrenciyim durum malum, manhattan likitten sipariş verdim dün bakalım nasılmış.

Manhattan iyi deniyor ama hocam şu sıralar smoke hunter ilgimi çekiyor puff likitleri 150 liraydı isterseniz deneyimlerimi paylaşırım (ayrıca sek nbase de içebilirsiniz ne de olsa yegane amaç nikotini almak bu cihazlar olmasa zifirli çamur sigara içiyorduk).

Nbase alın keyfinize bakın. Arada 1-2 damla aromalı likit damlatıyorum o bile ağır geliyor. Ben aromalık likitlerden nbase geçişi yaptım sırada 0 nic yapmak var. Daha sonra komple bırakmayı planlıyorum.

17 şişe falan 60ml likit yaptım 0 nic base ile. Bakalım nasıl olacaklar.

Smokehunter da kullandım ama Vozol likitlerini değil e likitlerini kullandım. Fiyatına göre güzel performans veren bir likit ve güvenilirler.

Smokehunter da kullandım ama Vozol likitlerini değil e likitlerini kullandım. Fiyatına göre güzel performans veren bir likit ve güvenilirler.

Salt linklerini de deneyeceğim e sigarada puff likiti kullanıyorum ama umarım efektör yoktur da coil yanmaz

Hocam manhattan likitten aldığım likitler geldi. Amsterdam cookie cream salt 15mg aldım ama aşırı şekerli bir tat alıyorum. Evet güzel ama all day vape yapılacak gibi değil...

Hocam manhattan likitten aldığım likitler geldi. Amsterdam cookie cream salt 15mg aldım ama aşırı şekerli bir tat alıyorum. Evet güzel ama all day vape yapılacak gibi değil...
Sadece salt mı içiyorsun hocam ona göre bir kaç öneri yapayım istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…