Elektronik sigara kartuşu ve likiti nereden alınır?

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
Merhaba, elimde Vaporesso xros 3 var arkadaşım yerde bulmuştu artık kartuş kısmını bitirdim bunu değiştirmem gerekiyor. Nerelerden bunu alabilirim? Güvenilir bildiğiniz siteler var mı? Ayrıca buna uygun likit ne önerebilirsiniz çok pahalı olmayan ayrıca ohm değeri muhabbetini de hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esf en güvenilir, orijinal ve uygun fiyatlı satan yer. Eğer 0.6, 07, 08 alacaksanız 60vg/40pg oranlı 1-1.2 ohm alacaksanız salt ve 50/50 likit alın. Ucuz ve adı bilinmedik likitlerden almayın hem tadı kötüdür hem de sağlıksızdır. Moby Labs'ın ve Manhattan'ın güzel. J. Vaper var oda daha hesaplı ve güzel.

Merhaba, elimde Vaporesso xros 3 var arkadaşım yerde bulmuştu artık kartuş kısmını bitirdim bunu değiştirmem gerekiyor. Nerelerden bunu alabilirim? Güvenilir bildiğiniz siteler var mı? Ayrıca buna uygun likit ne önerebilirsiniz çok pahalı olmayan ayrıca ohm değeri muhabbetini de hiç bilmiyorum.

Ben de xros serisinden xros Pro kullanmıştım Kadıköy'de kutlamada Marmaray'da düşürünce xros 4'e geçtim. Dumandiyarından alıyorum zaten sahibiyle de tanışığız. Esf tedarikçilerine de bakılabilir. Axe vape de bakılabilir. Telegram gruplarına da bakılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı