Elektronik sigara kullanımı

@AlgoritMa Vaay ION S Troycu çıktınız siz de Çok pahalı ama işçiliği güzel bir mekanik mod. Ben teleskopik sevdalısı olduğum için gurupta ön sipariş ile almıştım FX22-V2 Teleskopiği 160TL'e almıştım bu arada. Şu an bulunursa 2.eli 100TL'e felan gidiyor olabilir emin değilim bakmak lazım.

NOT: Sadece mekanikte kullanacağınız en az 1 pil öneririm. LG HG2 olabilir. Başka bir modda vs. kullanmayın ama sadece mekaniğiniz için ayırın ki deforme olmasın ve risk oluşmasın.

2.5 yıldır kullandığım vtc 6 piller daha sıfır gibiler. Hiç shrink filan kullanmadım.
Modum: Emektar Smoant Battlestar Mini bu bile büyük gelmeye başladı.
Elimde bir siren v2 var onu satarsam ya da takasla caliburn pod alasım var. Gerçi şuanda da ion s'i 32 ga nichr80 tel ve N.E.T aromalı evyap salt likitle kullanıyorum. Ama cihaz büyük geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20191203_225633.jpg
    817,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20191203_225731.jpg
    834,9 KB · Görüntüleme: 87
Şimdi gerçekten çok doğru şeyler söyleyenler var, evet günde 4 paket cidden fazla. Birahane işletiyorum, biraz onunla da ilgili her gün sabah 10:00'dan gece 02:00'a kadar(en erken, yeri geldiğinde 4-5'e kadar) uyanık kalıyorum, dolayısıyla uyanık kalma süremden dolayı da bu kadar fazla içiyorum ve yaptığım işin stresi emin olun diğer çoğu işten fazladır. Bunu geçtim araya geçmiş, düşünceler, anılar vesaire girince içeride ki ortam iyice dağılıyor.

En az 4 paket sigarayı yaklaşık 3 yıldır içiyorum ve yaşıma göre ciddi anlamda 50-60 yaşında birisinin ciğerlerine sahipmişim gibi hissediyorum. Ve bırakamamamın en büyük sebeplerinden birisi sigara vücutta uyuşukluğa neden oluyor, ancak bu kadar fazla içiyorsanız ve içmemeye çalışırsanız ayakta uyuyorsunuz. Ciddi anlamda hiçbir şeyi algılayamama, hatırlayamama, uyanık kalamama, sürekli uyuma isteği gibi günlük hayatımı olumsuz derecede aşırı etkileyen bir sürü sorun var.

Bu kadar fazla sigara içince uzun süredir, kalple ilgili sürekli bir ağrı problemleri, ciğere batan şeyler, ve sigaradan kaynaklandığına emin olmadığım kas ağrıları... Ancak bu bağımlılık yönüyle mi ilgili bir başka şeyle mi bilmesem de örneğin kokusunu sevmediği için kız arkadaşımın yanındayken koca bir gün boyunca hiç içmiyorum ve canımda istemiyor ama o yanımdan gider gitmez içimde bir korku oluşmaya başlıyor. Ve bir çok yöntem denedim artık yerine bir şey koymadan kurtulabileceğimi sanmıyorum, ve bu el, ağız alışkanlığı değil duman içme isteği buna da eminim. Kimine komik falan geliyor olabilir varsın zayıf gözükeyim sigaradan o kadar bıktım ki inanın hiç birisi umrumda değil.

hocam bana e-posta veya ınstagram adresi verir misiniz cidden size ulaşmam bu adımda bana çok yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Hayır modum ısı kontrolünde stabil değil. O yüzden kullanamıyorum. Mekanikte 28ga kanthala devam ederim madem.

Bu dediğimi umarım kimse yanlış anlamaz ama gelirimin belli bir düzeni olmasa da 7-10k arasında değişiyor.

hocam mailinize bakarsınız birazdan sadece model ismi almam lazım çünkü sabah 8 de bir başka ürüne para havale olacak eft saatlerini geçtiğimiz için talimat olarak işlendi ama başka yerden sipariş verirsem gitmez.

mailinize bakabilirsiniz.

Ben de günde 2 paket içiyordum her yolu denedim bırakıyordum ama tekrar başlıyordum. En son bırakma işini bıraktım bari içeceksem e sigara içeyim mantığı ile başladım.
Çok da iyi yaptım diyorum.
- Öksürük vs yok.
- Üstüm başım, elllerim, evim kokmuyor.
- Sigara kaynaklı halsizlik yok.
- Cildim daha iyi durumda, dişlerim sararmıyor.
Özetle sigara ile kıyaslanmaz bile zararları konusunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@dogant Mail üzerinden yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşa. Biraz aceleye geliyor ama yapcak bişi yok öyle istiyor -_-

En mantıklısını yapmışsınız. Evim kokmuyor, odam kokmuyor, (bir zamanlar vardı) arabam kokmuyor, kıyafetlerim kokmuyor. Zararsız değil ama sigarayla karşılaştırılamaz. Vape hayattır mottosu cidden doğru çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…