Eskiden ovale diye bir marka vardı onun elips-C modelini kullanmıştım küçük hafif cebe rahat giren bir model, 2 ay içinde sigarayı bıraktım sayesinde. Günde 2 paket içiyordum sigara artık arada göğsümde ağrı oluyordu. Başladım bu e-sigaraya aramaz oldum sonra 2 ay geçti likit bitti ben normalde bana 1 likit 1 ay gidiyordu 55 TL idi gerçi o zaman dolar bazında satılıyordu cihaz da 550TL'ye geliyordu dolar böyle bu kadar yüksek değildi. Sonra sipariş vermek istedim sitede istediğim likit yok site ile temasa geçtim bana toplu alacaksınız ithal geliyor millet çok sipariş veriyor falan dediler biraz da taktik sanırsam. Ben dedim bu kadar çok fazla alamam o zaman ki durum şartlara göre çoktu fiyat yine de. Bende bıraktım mecburen likit bitti. Sonra 1 hafta geçti baktım sigara vs aramıyorum şimdi 6 yıl oldu sigarasız hayat. Çok mutluyum. Sağlığım, yürüyüşüm, ağız tadım değişim inanılmaz.
Bence ne yapın ne edin sonunda hepsini bırakın şimdi en çok moda olan acayip cihazlar görüyorum adam elektornik nargile gibi bir çekiyor bir atıyor buharlı trende yok bu kadar duman. Abartı yani bence daha bile çok zararı olabilir. Bırakmayı bence düşünün yardımcı olarak görün bu e-sigarayı.