Hocam 18 yaşında adamım insan gibi öneri istiyorum hem size ne kendi sağlığım?Vermem İçme
Milli Yeşilay Teşkilatlanması.Vermem İçme
Hocam 18 yaşında adamım insan gibi öneri istiyorum hem size ne kendi sağlığım?
Smok nord 4 alsam olur mu hocam ilk defa başlıyorum o yüzden soruyorum?Hocam cosmig fog öneririm ama içmeyin
Bırakmak için ve keyif için.Sigarayı bırakmak için mi içeceksiniz yoksa keyif için mi? Nargile çekim ve sigara çekim olmak üzere ikiye ayrılıyor e-sigara. İlki DL dediğimiz nargile çekimi (bol duman genellikle 4.5 mg nikotin ya da 0 nikotin) ikincisi sigara içimi olan mtl (9-12-... Mg nikotin az buhar )
Hocam bildiğiniz bir model varmı peki?Hocam başlamayın fakat Smok NORD 4 kronik sorunu var patlayabiliyor bazen ve ağır bir duman veriyor cosmig fog ve eleaf gibi hafif hafif aromalı likit uygun olur
Güvenilir bir site var mıdır?Sigarayı bırakmak için mi içeceksiniz yoksa keyif için mi? Nargile çekim ve sigara çekim olmak üzere ikiye ayrılıyor e-sigara. İlki DL dediğimiz nargile çekimi (bol duman genellikle 4.5 mg nikotin ya da 0 nikotin) ikincisi sigara içimi olan mtl (9-12-... Mg nikotin az buhar )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.