aydos
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bırakmak için ve keyif için.
Hocam bildiğiniz bir model var mı peki?
Bildiğim modeller var fakat amaca yönelik bir öneri yapmak istiyorum hocam. Şimdi siz eğer nikotinli 50vg 50pg oranına sahip bir likit ile içecekseniz çok pahalı büyük bir modele gerek yok. Cep tipleri, küçük tipler yeter. 40W bir cihaz yeter yani. Fakat diyorsanız duman çıkaracağım nargile çekimi içeceğim 4.5 mg 70vg 30pg içeceğim. O zaman drag3 vs. fazla watt ayarlı cihazlar uygun olur.
Ayrıca ben içimin rahat etmesi açısından şu uyarıyı da yapayım. İçtiğim bir dönem oldu fakat çok şükür o dönemler geride kaldı. Sağlığınıza olumsuz etkisi vardır elektronik sigaranın. Ayrıca şu an ülkemizde satışı yasaktır. Herhalde el altından sosyal medyada satılıyordur diye düşünüyorum.
En önemli noktaya gelirsek elektronik sigara aslında bayağı bir kapsamlıdır. Yani mesela makineyi aldıktan sonra ya hazır coil alabilirsiniz (biraz masraflı ve 1 coil yaklaşık içme sıklığınıza göre değişse de ortalama 2-3hafta gider) ya da coil sarım seti pamuk ve tel alıp kendiniz de sarabilirsiniz. Coil olayı gibi bir sürü ayrıntı var başlayacaksanız bütçe ayırmanız gerekiyor.
Siteler dolandırıcı ve fahiş fiyatlı.