Elektronik sigara önerisi

cahilyüce

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bir ay önce 900₺'ye 20.000 çekimlik Vozol aldım ve bitti. Yeniden o kadar para verip çöpe atmak istemiyorum. Elektronik sigaraya geçmek istiyorum. O yüzden her yeni başlayan gibi benim de birkaç sorum var;
  • Mod, pod, pod mod elektronik sigara nedir?
  • Bir arkadaşımda smoke nord 5 vardı tadı çok hafif ve kötüydü.
  • Hangi elektronik sigara Vozol'un yerini tutar? Tutmaz diyenler için arkadaşımda voopoo drag M100s vardı ve başına fat rabbir rta adlı bir başlık takmıştı. Tadına baktığımda tadının birebir hatta daha güzel olduğunu fark ettim. Tadının salt likit adında bir şey ile alakalı olduğunu söyledi.
  • Nargile içim değil de daha çok Vozol, puf Elf Bar gibi olsun istiyorum.
  • Bütçem 2000 ne alabilirim?
  • Likit olarak mesela Vozol likiti veya Elf Bar likiti alsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Mod, pod, pod mod elektronik sigara nedir?
    -Mod elektronik devrenin bulunduğu kısımdır, pod kartuşlu cihazların adıdır. Elektronik sigaralar ikiye ayrılır mtl içim ve DL içim şeklinde, mtl nikotin içindir boğaz vurumu yapar ve sigarayı bırakmak için kullanılır. DL içim ise nargile gibi ciğer çekimdir nikotin oranı mtl içime göre çok daha düşüktür, buharı ve aromayı daha çok verir.
  • Bir arkadaşımda smoke nord 5 vardı tadı çok hafif ve kötüydü.
    - Bu durum tamamen likit ile alakalı.
  • Hangi elektronik sigara Vozol'un yerini tutar? Tutmaz diyenler için arkadaşımda voopoo drag M100s vardı ve başına fat rabbir rta adlı bir başlık takmıştı. Tadına baktığımda tadının birebir hatta daha güzel olduğunu fark ettim. Tadının salt likit adında bir şey ile alakalı olduğunu söyledi.

- Hiçbir elektronik sigara/nargile puff tarzında kullan at cihazların yerini tutmaz, tutamaz. Burada konu yine kullanılan likite geliyor ancak yüksek aroma oranı ile kaliteli bir aroma kullanılırsa puff aranmaz ancak puff cihazlardan aldığınız tadı bu cihazlardan alamamanız çok normal çünkü puff cihazlarda efektör kullanılıyor (efektör puff cihazları klasik sigaradan daha zararlı yapar çünkü efektör ciğere yapışır ve bu şekilde zaman ile istisnasız ciğerleriniz su toplayacaktır). Salt likitin tada doğrudan bir etkisi yoktur.
  • Nargile içim değil de daha çok Vozol, puf Elf Bar gibi olsun istiyorum.
  • Bütçem 2000 ne alabilirim?

-Belirttiğiniz ihtiyaca göre size uygun cihazlar pod (podmod) cihazlar olacaktır. (örnek cihaz: Smok IPX80).
  • Likit olarak mesela Vozol likiti veya Elf Bar likiti alsam olur mu?

-Likit olarak ilk başta jvaper markasını kullanabilirsiniz. (kişisel deneyimim sonucunda en iyi aromayı bu marka veriyor) daha sonra evde kendiniz nbase alıp demleyebilirsiniz maliyet olarak evyap likit en ucuzu ve en lezzetlisidir.

Caliburn G3 ya da G2 alabilirsin. Sigara içim için güzel bir pod cihaz bir süre kullanmıştım. Ayrıca coili de dayanıklı ve piyasada çokça var. Yanına da kendi içimine göre likit alabilirsin smokehunter sitesinden mtl veya salt likitlere bak derim. Likitte kendi içimine uygun mg seçmen önemli. Fakat tam olarak pufflarda ki gibi aroma alamayabilirsin.

Senin ihtiyacın olan cihaz pod mod. Normalde en iyi aromayı arkadaşının yaptığı gibi Mod ve Atomizer alıp telini pamuğunu kendin hazırlayıp kullanırsan alırsın. Sonuç Vozol'dan bile iyi olur. Ancak bilgi sahibi olmadığın için MTL içime uygun pod mod almalısın ki tavsiyem Xros 4 Mini olur. Coil kartuş birleşik yapıda ve tüm Xros'lar ortak kullandığı için coillerini de rahatlıkla bulursun. Likit olarak premium likit almanı öneririm. 60ml 500-600 TL civarında. Yukarıda önerilen jvaper gibi tedarikçiler kendileri evyap şeklinde hazırlıyorlar. Kötü değil ancak premiumun yerini tutmaz. Cihaz, 4 adet coil ( seni 2 ay götürür) ve 60 ml premium likitin maliyeti ortalama 3000 TL tutar. Bundan sonraki tek masrafın iki ayda bir coil ve likit almak olur ki o da 1000-1500 arası tutar. Daha uyguna mâl etmek istersen Telegram kanallarından 2. el satın alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı