Elektronik sigara önerisi

lewis hamiltonn

Femtopat
Daha fazla  
Bu gibi siteler bakıyorum güvenilir midir o önemli.
Neler alınabilir önerileriniz nelerdir?
Daha çok Voopoo tarzı
Puffamca
Elektro buhar falan onlarda olabilir

Son düzenleme:
Arayışın ne nasıl cihaz istiyorsun?
Sigara içimi mi yoksa nargile içimi mi?
Dahili pilli mi yoksa harici pilli mi?

Site olarak oopslikit ve buharkeyf olabilir.

Keyif için nargile gibi dahili pil olsun. Şu tarz olabilir pek bir bilgim yok aslında arasındaki farklar tam olarak nedir?

Hocam sigara içimi bildiğimiz şekilde sıkı oluyor. Nargile içimi de ferah ve bol buhar bol aromalı şekilde oluyor. Size bir cihaz önereceğim tavsiye ettiğim herkes çok memnun kaldı. Yukarıdaki attığınız cihazlardan birisi eski diğerinin ise coilini bulmakta güçlük çekersiniz.

Hocam sigara içimi bildiğimiz şekilde sıkı oluyor. Nargile içimi de ferah ve bol buhar bol aromalı şekilde oluyor. Size bir cihaz önereceğim tavsiye ettiğim herkes çok memnun kaldı. Yukarıdaki attığınız cihazlardan birisi eski diğerinin ise coilini bulmakta güçlük çekersiniz.

Sigarayı pek kullanmıyorum dediğim gibi tamammen keyif aroması bol ciğer çekimde sıkıntı yaratmayacak ve kartuş ve coil kolay bulunabilen bir ürün arıyordum.

Hocam buradaki ürünler diğerlerine göre daha ucuz bir problem yaşanırmı Voopoo Argus Pro Pod Mod | Voopoo | 945,00 TL

Son düzenleme:
Sigarayı pek kullanmıyorum dediğim gibi tamammen keyif aroması bol ciğer çekimde sıkıntı yaratmayacak ve kartuş ve coil kolay bulunabilen bir ürün arıyordum.

Hocam buradaki ürünler diğerlerine göre daha ucuz bir problem yaşanırmı Voopoo Argus Pro Pod Mod | Voopoo | 945,00 TL
Hiç alışveriş yapmadım o siteden hocam. İlk defa sizden görüyorum.

Pnp X coil kullanıyor hocam. Voopoo'nun en güncel coili.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı