M MegaPatch Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 229 19 Nisan 2025 #1 Dostlar merhaba, bir tur ufak bir meblağ dolandırıldım ve artık bilen kişilere soruyorum . Elektrik sigara & puff nereden alınır?
Dostlar merhaba, bir tur ufak bir meblağ dolandırıldım ve artık bilen kişilere soruyorum . Elektrik sigara & puff nereden alınır?
Riquel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #2 Bu konuda bilgilendirme yapmak yasalmıdır veya yasakmıdır bilmiyorum ama internette güvenilir sitelerde ve tobacco shoplarda satılıyor.
Bu konuda bilgilendirme yapmak yasalmıdır veya yasakmıdır bilmiyorum ama internette güvenilir sitelerde ve tobacco shoplarda satılıyor.
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 MegaPatch dedi: Dostlar merhaba, bir tur ufak bir meblağ dolandırıldım ve artık bilen kişilere soruyorum . Elektrik sigara & puff nereden alınır? Genişletmek için tıkla... Tekelden tobacco shop gibi yerlerde var arkadaşların dediği gibi. Ama hocam bence içmeyin yani sayısız zararı var nefes darlığı bile çekersin bırakamazsında.
MegaPatch dedi: Dostlar merhaba, bir tur ufak bir meblağ dolandırıldım ve artık bilen kişilere soruyorum . Elektrik sigara & puff nereden alınır? Genişletmek için tıkla... Tekelden tobacco shop gibi yerlerde var arkadaşların dediği gibi. Ama hocam bence içmeyin yani sayısız zararı var nefes darlığı bile çekersin bırakamazsında.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #5 Telegram,esf,wp grupları. Referans gruplarından özellikle wp de ref gelirse sorun çıkmaz.
M MegaPatch Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 229 19 Nisan 2025 #6 internet ortamında nasıl alınır? Yaşadığım yerde tekelde, tobaccoda satmıyorlar.
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #7 MegaPatch dedi: İnternet ortamında nasıl alınır? Yaşadığım yerde tekelde, tobaccoda satmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan al
MegaPatch dedi: İnternet ortamında nasıl alınır? Yaşadığım yerde tekelde, tobaccoda satmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan al
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #8 18 yaş altına satışı yasak değil mi bunların? İnternetten alınmaması lazım etik olmaz.
U us1991 Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #9 Ahmeteminkahraman dedi: Trendyol'dan al Genişletmek için tıkla... Trendyolda satılıyor muymuş?
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #10 us1991 dedi: Trendyol'da satılıyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş oradan aldım diyordu hemen kontrol ediyorum.
us1991 dedi: Trendyol'da satılıyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaş oradan aldım diyordu hemen kontrol ediyorum.