Elektronik sigara & puff nereden alınır?

Benim arkadaş oradan aldım diyordu hemen kontrol ediyorum.

Yaş sınırı olan ürünler böyle sitelerde satılamaz, internetten de yasal olarak alamazsın 18 yaş altına satışı yasak.

Trendyol'da öyle bir ürünün satışı olacağını sanmıyorum hocam. Almak isterseniz Telegram kanalları ve bazı Instagram sayfalarından satın alabilirsiniz. Aldığın kişiyi güzel araştırmanız lazım ama.

Dediğin olay illegale giriyor hocam, ikinci el dağıtımına sebep olan kişi de suçludur alan da suçludur.

Yaş sınırı olan ürünler böyle sitelerde satılamaz, internetten de yasal olarak alamazsın 18 yaş altına satışı yasak.

Dediğin olay illegale giriyor hocam, ikinci el dağıtımına sebep olan kişi de suçludur alan da suçludur.

Varmış Trendyol'da ama haklısınız 18 yaşından büyük olmak gerekiyormuş

Olay sadece internet değil, bu ürünün satışı direkt olarak Türkiyede yasak diye biliyorum hocam.

Olay sadece internet değil, bu ürünün satışı direkt olarak Türkiye'de yasak diye biliyorum hocam.

Doğrudur hocam ben genel kafadan konuştum zaten. Saçma aslında böyle bir yasak ama bir yandan da özenen 15-16 yaş çocukların ellerinde olmaması daha iyidir, anlamsız bir ürün zaten.

Doğrudur hocam ben genel kafadan konuştum zaten. Saçma aslında böyle bir yasak ama bir yandan da özenen 15-16 yaş çocukların ellerinde olmaması daha iyidir, anlamsız bir ürün zaten.
Popüler kültür köleliğinin etkisiyle bacak kadar çocukları özendiriyorlar hocam. Bir kere deneye deneye tüm ülke elektronik sigara bağımlısı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı