Elektrobuhar, Puffamca.Merhabalar güvenilir bi' elektronik sigara satan site var mı? Elektrobuhar, buharistan, buhartr bunlardan hangisi güvenilir acaba?
elektrobuhardan siparisi veriyorum o zaman Argus Pro modeliniElektrobuhar, Puffamca.
Elektrobuhardan siparisi veriyorum o zaman argus Pro modelini.
kanka pzt gunu siparisi vercem elektrobuhardan sectim urunleri bakalim son durumu sana yanitla yaparak soylerimKanka güvenilir mi, verbildin mi sipariş.
Kanka pazartesi gunu siparisi vereceğim elektrobuhardan sectim urunleri bakalim son durumu sana yanitla yaparak soylerim.
siparisi verdim kapida odeme olarak teslim ediyorlarmis kargocu gelince acip kontrol edip oyle urunun parasini vericem carsambaya kadar gelir umarimTamamdır kanka eyvallah.
kardeşim aldım ürün gayet iyi sağlam güvenilir site 3 tane kargo poşetine kargolamışlardı ürün sapasağlamTamamdır kanka eyvallah.
Siparisi verdim kapida odeme olarak teslim ediyorlarmis kargocu gelince acip kontrol edip oyle urunun parasini vereceğim carsambaya kadar gelir umarim.
Kardeşim aldım ürün gayet iyi sağlam güvenilir site 3 tane kargo poşetine kargolamışlardı ürün sapasağlam.
alın cihaz guzelAlacağım bende o zaman.
Hocam satın aldığınız site burası mı ? Elektro Buhar / En Uygun Fiyatalın cihaz guzel
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.